Connery

Coolprices.dk

Mærkevarer til husholdningen til en fair pris.

Det sker fra tid til anden, at vi på Connery.dk vælter over en webshop, som lige fortjener en lille artikel. Lige præcis det er tilfældet for Coolprices.dk, for når der kan spares penge, så jubler vi - for så er der flere penge til en bytur!
Coolprices.dk
Coolprices.dk er en relativt ukendt webshop, der drives af en enkelt lille gut, ved navn Kent. Shoppen forsøger ikke at markedsføre sig med, at de er absolut billigst - ej heller er der tale om varer der kan klassificeres som discountvarer.

Det er gode gedigne mærker som Saeco, Krups, Siemens o.mfl. der tilbydes til en fornuftig pris. Som Kent selv skriver:

"For at vi (jeg, red.) kan sikre lave priser og aktuelle varer, er coolprices.dk konstant i kontakt med leverandørerne, udveksling af lagertal og priser på under 24 timers overvågning. Coolprices.dk samarbejder med leverandøren om at skabe den bedst mulige varestatus i butikken. Således at vore kunder oplever mindst mulige problemer, i forbindelse med deres køb."

Siden er nem at navigere rundt i og har et ganske glimrende udvalg af varer til husholdningen, så næste gang du skal anskaffe dig en kaffemaskine, et strygejern eller måske en luxustoaster - der ikke bare rister dit brød, men som samtidig ser godt ud, så tag da lige et kig på www.coolprices.dk!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce