Connery

Cool Car Race 2016

Lamborghini Aventador LP 750-4 Superveloce, Ferrari 488, DeLorean DMC 12, Lamborghini Huracan Spyder, Ferarri F12 Berlinetta - er det clickbait nok?

Vi bifalder langt de fleste indsamlingsinitiativer, der gør noget godt, som for eksempel en indsamling til foreningen Familier med kræftramte børn. Hvis initiativet oven i købet byder på lækre superbiler, skæve personligheder og fest, så er det helt i top. Eller cool om man vil. 

Det er netop hvad Cool Car Race er. På fredag lyder starten til femte udgave af Cool Car Race. Starten går fra en herregård i Nibe, Nordjylland, hvor morgenfriske tilskuere blandt andet kan opleve biler som: Lamborghini Aventador LP 750-4 Superveloce, Ferrari 488
DeLorean DMC 12, Lamborghini Huracan Spyder og Ferarri F12 Berlinetta. Og det er bare et par stykker af årets 35 deltagere.

ANNONCE

Cool Car Race har eksisteret siden 2010. Det har udviklet sig fra at være et event der udelukkende foregik på lukkede baner, til et paradeløb, der strækker sig godt 1000 kilometer igennem Danmark, af og til med afstikkere til Tyskland.

Deltagerne i løbet ved ikke på forhånd hvor ruten går hen, og hvilke aktiviteter de skal begive sig ud i undervejs, det er en del af charmen ved løbet, men det betyder også at det er forholdsvis svært at planlægge sig ud af som tilskuer, medmindre man følger med på løbets Facebook-side

ANNONCE
Mere info:

Coolcarrace.com

Del

Seneste nyt