Connery

Control: Ultimate Edition bannerfører det stærkeste PS Plus lineup længe

Februar byder på rigtig gode gratis spil for PlayStation Plus-medlemmer

En ny måned = nye spil, når det kommer til abonnenter på PlayStation Plus, og denne måneds udvalg er særligt stærkt. 

I spidsen af det hele ser vi udgivelsen af et af de mest omtalte spil i 2019, nemlig Control.

Control: Ultimate Edition

Control tager lidt elementer fra Matrix og gør det til deres eget. Her styrer man en karakter med overnaturlige kræfter, der udforsker en lurende trussel i højhuset der udgør hendes arbejdsplads. 

Som om det ikke var nok med et herligt spil, der kan prale af en Metacritic-score på 82%, er spillet tilmed landet i den ultimative udgave - og for PlayStation 5-brugere dækker det også over en komplet 4K remaster af spillet. 

ANNONCE
Destruction AllStars

Destruction AllStars lander i februar måned til PS5-brugere. Partyspillet er et kaotisk multiplayer spil, der mest af alt handler om at smadre biler - og hvornår har det ikke været underholdende?

Concrete Genie

Concrete Genie er den sidste tilføjelse til PS Plus brugere, spillet er udviklet dedikeret til PlayStation og det skulle efter sigende være en ekstra fantastisk oplevelse, hvis man ligger inde med et PS VR kit. Selv hvis man ikke leger med Virtual Reality, er Concrete Genie en anderledes, men meget tilfredstillende omgang action-adventure, der fantasifuldt leger med graffiti som en meget anderledes udtryksform. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce