Connery

Conor McGregor går på pension.. igen

The Notorious hænger kampsporten på hylden for anden gang.

Tidligt søndag morgen meldte den kontroversielle MMA-kæmper Conor McGregor ud på Twitter, at han nu gik på pension - igen.

ANNONCE

McGregors sidste kamp var i Januar, hvor han bankede Donald 'Cowboy' Cerrone på 40 sekunder - en kamp, som var hans comeback til MMA efter hans første omgang med pensionslivet efter et par turbulente år med nederlag til Khabib og Mayweather samt en masse ballade i privatlivet.

McGregor går fra gamet med en kamprekord på 22-4 - og med sin sidste kamp mod Cerrone fik han rekorden i hus som den første UFC-kæmper, der har lavet en knockout-finnish i både fjervægt, letvægt og weltervægt. 

Den 31-årige McGregor diskuterede sit exit på ESPN, hvor han fortalte, at han ikke var tilfreds med måden Dana White (UFC-direktør) og UFC tacklede Corona-tiderne og deres tilgang til gamet.

"Spillet interesserer mig ikke længere, og det er bare det. Alt den ventetid og så sker der ikke noget. Jeg har gået igennem udvalget af modstandere, og der er bare ikke nogen, der interesserer mig."

Hvortil han fortæller:

"De burde bare have holdt bolden kørende. Hvorfor skubber de Khabib Nurmagomedov vs. Justin Gaethje til september. De burde have haft mig i kampen mod Justin for interim-titlen - og bare fortsætte tingene i stedet for så mange forhandlinger."

McGregor havde selv planer om 3 kampe i 2020, hvoraf den næste ville blive d. 11. juli - men Corona skubbede det hele og ødelagde hans planer. 

"Der sker ikke en skid i øjeblikket. De vil kaste mig frem og tilbage i vægtklasserne og tilbyder mig idiotiske kampe. Jeg giver ikke en fuck nu. Jeg er ovre det."

Dana White nåede også at give et lille statement:

"Ingen tvinger McGregor til noget. Hvis han føler for sin pensionering, så har han min støtte. Jeg elsker Conor - der er en håndfuld af folk, som har gjort denne branche virkelig sjov for mig. Og han er en af dem."

Nå, men lad os se, hvorvidt han holder stik med sine planer - eller laver en surprisekamp, når den rette modstander viftes for næsen af ham!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce