Connery

Connerys guide til drukspil [Beerpong]

Let's get fucked up!

Drukspil er i sig selv essensen af god stemning til en solid forfest, og jeg vil på vegne af Connery.dk komme med de bedste drukspil nogensinde. De fleste kender du, mens nogle måske er lidt ukendte – men denne artikelserie vil fremstå som en perfekt guide til reglerne, som du altid kan slå op inden festen.

Som det første punkt kigger vi nærmere på den evige klassiker – Beerpong!
ANNONCE
Connerys guide til drukspil [Beerpong]
Opsætning:
Find et solidt bord med nogenlunde samme størrelse som et bordtennisbord, og skaf 10 plastikkopper til hvert hold. Hver kop fyldes ca. halvt op med øl(helt op hvis du er hardcore) og placeres i en pyramideform.

Gameplay:
To hold dyster mod hinanden og skiftes til at kaste en bordtennisbold mod det andets holds plastikkopper. Når et hold rammer koppen med bolden, fjernes bolden og holdet skal drikke koppens indhold. Indholdet må deles mellem holdet, men spillet går ikke i gang igen, før indholdet er drukket. Det hold som formår at ramme alle modstanderens kopper, har vundet. Under hele spillet fungerer 1-2 ikke-deltagende fra ’publikummet’ som dommere, og skal vurdere ud fra de givne regler.

Hvem starter?
Man kan enten bruge de klassiske: sten/saks/papir, terningespil osv. – men en lidt sjovere udgave går ud på at vise dine skills! En fra hvert hold skal kaste mod modstanderens kop og ramme - uden at miste øjenkontakt med sin modstander. Hvis begge misser eller rammer, går den videre til holdkammeraten, og det hele afgøres, når en rammer, mens den anden misser.

Regler:
Dette spil findes i et utal af variationer og former, hvilket varierer meget alt efter hvor, hvem og i hvilken sammenhæng man spiller. Her er et udpluk af forskellige former for regler, som enten kan overholdes enkeltvis, eller sammen med de andre:

-       Albuereglen/håndledsreglen: Når man kaster, skal man enten holde sin albue eller håndled bag den bagerste kant af bordet. Alt efter hvilken man vælger, vil skuddet ikke blive godkendt, hvis reglen overskrides.
 
-       Om-rokering: 2 gange pr. spil må hvert hold bede om lov til at skifte placeringen af kopperne, i forsøget på at gøre skuddene mere indviklede. Kopperne skal dog altid røre hinanden på en eller anden måde.
 
-       Bordskud: Man må kaste bolden på bordet og lade den hoppe ned i koppen, men det andet hold har lov til at slå bolden væk under dette skud. Dette skud skal derfor vælges med omhu og præcision, hvis man ikke skal miste sit skud på ingenting. Distraktion og skarphed er nøgleordene ved dette skud.
 
-       Ø-skuddet: Hvis en kop i løbet af spillet står alene, kaldes det for en ø. Én gang pr. spil kan det skydende hold kalde koppen for ’ø’-kop, hvilket vil sige: hvis den rammes, skal det tabende hold drikke både ø-koppen og en anden kop efter deres eget valg. Hvis det modsatte rammer en anden kop end ø-koppen, bliver koppen stående og ingen point tilføjes. Hvis intet rammes, kan reglen gentages efter aftale mellem holdene.
 
-       Last chance: Når det ene hold rammer den allersidste kop hos modstanderen, kan de vælge at give det tabende hold en sidste chance. Det tabende hold får lov til hver at skyde mod de resterende kopper hos modstanderen, indtil de begge har misset. Hvis der stadig er kopper tilbage efter den sidste chance, skal det tabende hold drikke vinderholdets resterende kopper. Hvis de derimod formår til sidst at ramme alle kopperne, går duellen ud i 3-kops overtid. Her spiller hvert hold med 3 kopper og holdet som rammer alle kopper først har endelig vundet.
 
Har du nogle tilføjelser, så smid endelig en kommentar – ellers kan vi kun sige: Game on, guys!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce