Connery

Connery's filmguide #3

Fem forskellige film i fremtiden, som vi forventer er et besøg værd i biografmørket!

Connery's filmguide #3
The Amazing Spider-Man 2
Vi blev alle overraskede, da en reboot af Spider-Man allerede kom frem blot fem år efter Sam Raimis trilogi, men overraskelsen var heldigvis glædelig. Andrew Garfield leverede en skæv attitude til superhelterollen og hele konceptet virkede meget friskt og dynamisk. Nu er toeren på vej, og vi kan allerede løfte sløret for skurkene i form af The Rhino og Electro, og Harry Osborn får endelig en plads i filmen – desuden spillet af Dane DeHaan, som leverede en fantastisk præstation i Chronicle. Vi forventer at se samme professionalitet i effekterne og ikke mindst et allerhelvedes stort sammenstød mellem helten og de to ikoniske skurke - Vi ser generelt bare frem til mere superhelteguf fra den edderkoppespindsspyttende teenager.

Premiere:
17. april 2014
ANNONCE
Connery's filmguide #3

Transformers: Age of Extinction

Enten så elskede man Michael Bays svulstige filmatiseringer af det klassiske legetøj, eller også kunne man ikke fordrage dem. Jeg havde en lille forkærlighed for de vilde effekter, og kan derfor kun glæde mig til rebooten med Wahlberg i hovedrollen. Måske har Bay taget kampen op med kritikken og forhåbentlig ændret på nogle af de aspekter i filmen, som ikke placerede sig særligt godt hos seerne. Man kan uden tvivl forvente fed action med Wahlberg som en mekaniker, der sammen med sin datter opdager de mystiske alien-robotter og skaber et kæmpe virvar i landet. Hvis man elskede filmene, kan man helt sikkert se frem til denne, når Bay har instruktørrollen igen – hadede man dem derimod, bør man alligevel tage et lille smugkig, da instruktøren har mulighed for at danne et helt nyt indtryk.

Premiere:
26. juni 2014
ANNONCE
Connery's filmguide #3

Need for Speed

Selve konceptet lugter langt væk af pengeindtjening og dårlige Fast & Furious-parodier, men traileren og selve konceptet i filmen ser alligevel ret interessant ud. Man følger en gaderacer, som for nyligt er blevet lukket ud af fængslet efter at være blevet snydt af en velhavende forretningsmand. Nu drager han ud på diverse gaderæs med hævn i tankerne, og vi følger hans hektiske vej mod målet. Dette er lidt et ustabilt punkt i filmhorisonten, da filmen enten kan levere solid action, eller også ender den i B-filmsgenren. Jeg ved ikke helt, hvad vi skal hælde mest til, men ses det skal den i hvert fald. Man kan helt sikkert forvente fede biler, masser af ræs og forhåbentlig en hårdsparkende omgang action. Spillet er jo helt i gennem fantastisk, men det er desværre meget usikkert om konceptet holder vand på det store lærred.

Premiere:
14. marts 2014
ANNONCE
Connery's filmguide #3

Lone Survivor

Endnu en gang finder vi Mark Wahlberg i hovedrollen – denne gang i en krigsfilm baseret på den lettere mislykkede mission ’Operation Red Wings’, hvor 4 elitesoldater havde til opgave at aflive Taliban-lederen Ahmad Shahd – kun en overlevede og denne film fortæller om muligt den sande historie. Vi håber på en solid, gennemarbejdet og ikke mindst medrivende krigsfilm, som ikke dvæler ved amerikansk ’patriotisering’ og kvalmende drama. Beskrivelsen lyder som en god action-film med spændende aspekter fra virkeligheden og en lang række fede kampscener. Traileren er allerede landet, og det ser ikke helt værst ud efter min mening. Vi forventer selvfølgelig ikke en Shooter 2, men alligevel en solid film a la Bob Lee Swagger og hans eskapader.

Premiere:
 27. februar 2014
ANNONCE
Connery's filmguide #3

I, Frankenstein

Sidste år kom Timur Bekmambetov på banen med en nyfortolkning af en ikonisk person i vores verdenshistorie i filmen, Abraham Lincoln: Vampire Hunter, og på trods af det absurde koncept, fungerede filmens mørke aspekter faktisk rigtig godt. Nogenlunde i samme genre kan vi forvente en film om Frankensteins monster, hvor Aaron Eckhart spiller hovedrollen som det klassiske omvandrende kadaver, der i handlingen befinder sig midt i en ældgammel kamp mellem dæmoner og gargoyler. Hele filmen virker meget dystopisk og anderledes end den klassiske fortælling, hvilket lyder til at blive en ret underholdende film. Den kan selvfølgelig blive lidt af en fiasko som f.eks. nyfortolkningen af Hans & Grete, men vi glæder os alligevel!

Premiere:
24. januar 2014
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce