Connery

Connery til EPEC finale

Brugeren StoneColdO vandt via Connery adgang til EPEC finalen i poker. Læs hvordan det gik ham her!

Netop hjemvendt fra en fed tur til den portugisiske sydkyst, kommer her beretningen om hvordan en live poker-finale løb af stablen.
Connery til EPEC finale
Connery finalen
Det har ikke været nogen hemmelighed at sejren i Connery's pokerturnering kom noget bag på mig. Jeg har ikke haft den store erfaring med poker, det har begrænset sig til deltagelse i de foregående Connery turneringer, samt en smule onlinespil, hvor udbyttet var yderst sparsomt.

I den afsluttende heads up spillede jeg mod en nyoprettet bruger, som udelukkende havde oprettet sig for at vinde præmiepakken til finaleeventet i Portugal. Vedkommende jeg vandt over, var en meget ivrig spiller, som også viste sig at kvalificere sig til finalen ad anden vej. Men ekstra sjovt var det, da jeg fandt ud af, at jeg havde slået en på papiret meget bedre spiller end mig selv.

Forberedelser
Hvad gør en rigtig poker amatør, som aldrig har prøvet at spille live? Jo, han sørger naturligvis for at låne en masse pokerbøger og dermed læse sig til succes. Det viser sig at disse bøger er yderst kedelige og fyldt med besværlig matematik, og de blev hurtigt droppet igen, da intet klæber til min hjerne. Ergo måtte jeg tage den på fingerspitzgefühl.

Vi (undertegnede og kæresten) fik bestilt billetter til Faro - og tro mig det er ikke så nemt at komme til Algarve på en fredag, og hjem igen på en tirsdag. Der findes ingen direkte fly, og vi måtte derfor rejse via Bruxelles med Brussels Airlines, ikke ligefrem en ønskelig rejseform for en som ikke elsker at flyve. Og turen derned skulle foregå i et meget lille fly! Men hvad man må jo ofre sig for chancen for at prøve sådan en finale.

Vel ankommet i Vilamoura
Efter en fem-timers rejse og efterfølgende indkvartering på Vilamoura Beach Hotel, fik jeg min goody-bag, indeholdende håndklæde, cap, t-shirts markeret med Denmark, plus lidt andre småting.

Generelt var der planlagt en del arrangementer for deltagerne, men uden at være grov, kan man godt sige at arrangementerne bar præg af uannoncerede ændringer, aflysninger og udskydelser, men det var til at overleve, da resten har været en stor oplevelse.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce