Connery

Connery Roadtrip - Sønderborg

Jeres trofaste road trip team indtog atter de danske veje. Denne gang stod Sønderjylland for skud!

Vejle, Åstorp, Kolding, Eskildstrup Overdrev, Brylle og mindre kendte byer er bare nogle af dem, der er blevet ramt af Connerys Road Trip Team. Denne gang vidste Sønderborg og Tønder slet ikke, hvad der ramte dem...
Connery Roadtrip - Sønderborg
Nogle vil spørge til formålet med Connerys road trips. Hvorfor tage så langt væk for at se bavnehøje og provinsdiskotekter, når vi alligevel har så mange grødbønder i København? Men det anser Road Trip Team som en indsnævret livsholding. Derfor har vi gjort det til vores mission at toure det danske land tyndt for se lidt på det lokale liv og måske få en enkelt dram indenbords i processen. Teamet bestod som altid af Frentic, Showoff og Chradser.

Grunden til at valget lige faldt på Sønderjylland skyldes simpelthen, at vores udmærkede kollegaer og partners in crime, Asbjørn Eis og Michael Pallisgaard, har valgt mere og mindre midlertidligt at slå sig ned i de to respektive byer. Først var det altså Eis, der skulle vise os den gode danske by Sønderborg. Til at transportere os havde vi i dagens anledning udskiftet den sædvanlige road trip bil med en Alfa Romeo 156, som skulle sikre os, at vi kun svagt nåede at opleve Sjælland og Fyn. Fredag eftermiddag var bilen pakket, og turen blev skudt i gang.

Et sted på Sjælland påpeger Showoff, at der faktisk er ret langt til Sønderborg, ja skarpsindig har knægten sgu altid været. Men han kom dog med et godt input. Der går nemlig en færgerute fra metropolen Bøjden på Fyn til Fynshav på Als og ikke langt til Sønderborg. Det kunne spare os en del tid på vejen = hurtigere indtag af alkohol.

Showoff tog teten og ringede til færgeovergangen, og på klingende fynsk, jysk samt en ubestemt x faktor kunne ekspedienten desværre fortælle, at sidste gang færgen tog turen mod det jyske var kl. 19, og selvom der var godt spark i Alfaen, så ville vi ikke kunne nå det. Derfor var der ikke andet at gøre end at give den gas gennem hele Sønderjylland.

På vej over broen var det blevet tid til turens første video:
ANNONCE
Connery Roadtrip - Sønderborg
Del

Seneste nyt

Annonce