Connery

Connery Redaktionen: Årets sportsbegivenhed

Året er ved at gå mod enden, derfor har vi søsat artikelserien "Årets (indsæt kategori)"

Her er vores 3 bud på årets sportsbegivenhed, hvilken var din?
Mie "Batwoman" Skov - Connery Redaktionen: Årets sportsbegivenhed Mie "Batwoman" Skov

Årets sportsbegivenhed ifølge Thomas: Afslutningen på OL.

Jeg bliver nok upopulær i nogles øjne, når jeg skriver det her, men i mine øjne var årets sportsbegivenhed afslutningen på De Olympiske Lege. Nej, ikke ceremonien. Blot det faktum at legene sluttede. I guder, hvor jeg hader OL...
Timevis af ligegyldige sportsgrene, der ikke en gang burde kvalificere sig som sportsgrene. Siden hvornår er det blevet en sport at skyde med en pistol? Jesus Kristus. Eller hvad med hestesport? Det er jo hesten, der laver det hele!
Det eneste positive til OL, er mængden af babes, der faktisk er ganske tilforladelig. Selv den danske delegation havde faktisk nogle pæne tøzzer med. Og fri mig for Michael Maze, Michael Bendtsen og alle de hoveder. Næh du, giv mig vores egen BatWoman – Mie Skov – så gider jeg se bordtennis!
Af andre nævneværdige begivenheder, kunne Tour de France nævnes. Haha. Undskyld, jeg tager pis på jer. Tour de France lider under for lidt doping.
EM-slutrundekampen mellem Holland og Danmark, der som bekendt endte med en 1-0 sejr til os, rangerer også utrolig højt. Især fordi jeg så den klokken 8.45 i Los Angeles og efterfølgende fejrede det sammen med nogle englændere. Og nogle triste hollændere.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce