Connery

Connery interviewer: Daniel Radcliffe

Den tidligere Harry Potter-karakter var et smut forbi Danmark!

Connery interviewer: Daniel Radcliffe
De fleste kender ham som en tryllestavssvingende Harry Potter, mens den lidt mere garvede filmelsker har nydt hans præstationer i mere satsede spillefilm såsom Kill Your Darlings eller Horns.

Takket være Scanbox Entertainment fik jeg sammen med et par andre journalister en unik mulighed for at interviewe Harry Potter-stjernen Daniel Radcliffe, da han for et par dage siden var i København for at promovere sin nye kærlighedsfilm ’What If’.

Derfor vil vi også gerne lige give et shoutout til filmen, som uden tvivl er en lille underholdende sag.

Handling:
Den håbløse romantiker Wallace (Daniel Radcliffe) er droppet ud fra medicinstudiet og har brændt 
fingrene på kærligheden. Da han møder Chantry (Zoe Kazan) til en fest, er der kemi med det samme. 
Wallace falder for Chantry, men der er bare ét problem: hun bor sammen med sin kæreste.
De beslutter sig for at blive ved med at ses som venner. Men det bliver sværere og sværere for Wallace 
kun at være Chantrys bedste ven, og det bliver sværere og sværere for Chantry at være en god kæreste 
og samtidig holde styr på sine voksende følelser for Wallace.
 

Læs hele interviewet lige her:
ANNONCE
Connery interviewer: Daniel Radcliffe
Hvornår besluttede du dig for at blive skuespiller?
Det må have været i en alder af 14 år, at jeg besluttede mig for at blive skuespiller. Midt i Harry Potter-filmene besluttede jeg mig for at fuldføre denne serie så godt som muligt og så ellers dedikerer mit liv til skuespillet fuldt ud efter den sidste film i franchisen.

Hvad får du ud at være en skuespiller?
Det er et godt spørgsmål. Når man er kommet ind i karakteren og virkelig bliver en del af filmens univers, så er det en virkelig fed følelse. Når du føler, at du er ved at skabe noget med dit skuespil, så giver det et lækkert kick. Og så holder jeg også meget af at skabe noget i mine skriverier og så har jeg også drømme om at blive instruktør. Det jeg får ud at lave en film, er egentlig ikke at se dem, men mere at være i midten af skabelsesprocessen.  

Vi har set dig i en række forskellige roller gennem tiden, men hvordan føles det at hoppe over i en helt anden genre og spille hovedrollen i en romantisk komedie?
Jeg blev helt sikkert tiltrukket af det simple i konceptet. Alle mine andre roller har krævet en stor, fysisk forandring eller også befandt jeg mig i en verden, som ikke tilhørte vores normale verden - så der var noget forfriskende nyt ved at træde ind på settet hver morgen og bare være dig selv. Man er ikke tvunget til at bære et bestemt kostume eller noget, men kan i stedet lade skuespillet udspringe fra sig selv.
ANNONCE
Connery interviewer: Daniel Radcliffe
Hvad lærte du ved at lave denne film?
Jeg lærte en hel del om improvisation. Jeg har aldrig arbejdet med denne type film før, så det var spændende at komme tæt på komikken og det at være så tæt på en anden skuespiller. Jeg skulle vænne mig til at slukke for den lille stemme inde i hovedet, som sagde,  ’nej, denne replik er ikke sjov’ eller ’nej, det lyder dumt’. Jeg skulle bare lade tingene flyde i stedet for at fryse, og så kan man altid slette de dårlige ting bagefter.

Nu handler filmen jo om den klassiske friend-zone-status, har du nogle råd til, hvordan man kommer ud af dette helvede?
Jeg ville bare være åben om følelserne og tage en snak om det. Selvom du måske ikke får det svar, som du håber på, så må det være befriende og så kan man komme videre med sit liv. Men jeg er jo også kun 25 år, så jeg ved ligeså meget som dig, hehe.

Føler du, at du har peaket i din karriere med Harry Potter, nu hvor franchisen tjente så mange penge?
Nej, jeg tænker ikke rigtig i de baner. Harry Potter tjente kassen og det er fedt, men man kan jo også lave en dårlig film og så stadigvæk tjene penge på den. Det der i stedet driver mig, er, at gøre min instruktør og manuskriptforfatter glade, og deres tilfredshed med mit arbejde er langt mere tilfredsstillende end filmens indtjening. Succes for mig er at have en lækkert job, hvor du har det fedt, men stadigvæk kan se dig selv i spejlet bagefter.
ANNONCE
Jeg kunne heller ikke lige dy mig for at tage en lille 'selfie'! - Connery interviewer: Daniel Radcliffe Jeg kunne heller ikke lige dy mig for at tage en lille 'selfie'!
Hvilken af dine film har du været mest stolt af?
Det er svært at sige – måske Kill Your Darlings, fordi jeg var virkelig stolt af min præstation. Eller også er det Horns, da det virkelig er en crazy film, og når jeg ser den nu, så kan jeg slet ikke forstå, at den nogensinde blev til. Det er for vildt! Jeg elsker film med det ambitionsniveau.

Hvordan vil du beskrive din drømmepige?
Jeg har ikke rigtig noget overordnet ideal, som jeg leder efter, men jeg kan godt lide en kvinde, som er intelligent og får mig til at grine. Og smuk selvfølgelig! Jeg ville lyve, hvis ikke den udseendemæssige tiltrækning var vigtig. Hun må også meget gerne være interesseret i sport! Det er min nuværende kæreste heldigvis også, så det har vi mulighed for at se sammen uden at den ene part er træt af det.

Hvad siger fruen til alle de skrigende piger, som vil have fat i dig?
Jeg oplever mange specielle ting, nu hvor jeg bliver genkendt på gaden, men min kæreste formår faktisk blot at smile af det meste og bare hoppe med på vognen. Jeg tror faktisk, at hun er den, som har mest tolerance overfor fans og pressen af os to, og det er bare fedt!

Nu har du været i gennem voldsomt mange interviews og fotoshoots i dag – er sådan en dag business eller pleasure for dig?
Mest business, vil jeg sige. Jeg bliver jo betalt for det, og jeg vil indrømme, at jeg kan lave nærmest 3 film lige efter hinanden og stadigvæk ikke være så træt, som jeg er efter en hel dag i presseøjemed. Der er også noget meget udmattende ved en pressedag, nemlig at du ved slutningen af en lang dag ofte bliver stillet de samme spørgsmål, som du er blevet stillet op til flere gange tidligere på dagen. Men min tur til København har været helt i gennem fantastiske og folk har virkelig taget godt i mod mig og været utroligt venlige! 

 Du skal have tak for din tid og vi følger stærkt op på den kommende karriere i Hollywood!

- Tjek desuden lige traileren til filmen ud i bunden af artiklen!
ANNONCE
What If [Trailer]
Del

Seneste nyt