Connery

Connery i radioen

Så kan du høre Connery.dk i radioen!

Connery.dk i radioen.
Connery i radioen
Fredag den 17/9 var en fredag ligesom alle andre. Nemlig en fredag hvor man igen kunne møde Connery.dk's faste team af unge charmerende drengerøve på Jacques! Og ind kom vi med stil og det hele. Som sådan noget nu udvikler sig røg vi i baren og mødte dér en yndig ung skabning med hovedtelefoner på. Hun fortalte at hun kom fra P1 og hun søgte nogle mænd der havde en loge eller et fællesskab og med lidt smil og gelinde fik vi en radioaftale.

Så scenen var sat til at foregå hjemme hos Neua. Tilstede var Francke, Mitchel, Pip og undertegnede. Den unge dame præsenterede sig som Karina fra radioprogrammet Klubværelset og sagde, at hun havde skrevet nogle spørgsmål ned og ellers skulle vi bare lade snakken gå. Starten var en anelse shakey og de ellers speedsnakkende unge mennesker var pludselig lettere mundlamme.

Men langsomt blødte stemningen op. Mitchel forsøgte sig som rigtig charmør og på spørgsmålet "hvem er dit kvinde ideal?" svarede han "dig!" Det var en noget rystet studievært der forsøgte at genoptage interviewet med røde kinder. Mitchel fik dog vist sig fra den galante side, da han ikke vidste hvad han skulle sige og i stedet slog på mikrofonen... lidt fra den galante skuffe.

Men ellers blev der snakket om løst og fast i godt og vel en time. Det bliver klippet sammen til 10 - 12 minutter og bliver sendt i Klubværelset på P1 onsdag den 23/9 klokken 14.45 og igen klokken 21.30

Glæd jer til at høre jeres skribenter mundgøgle i radioen!

Update: Og nu har udsendelsen så været i radioen! Hør den del af programmet der handler om Connery (10 minutter, 18 sekunder) ved at klikke HER!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce