Connery

Connery fyldte 5 år!

Artiklen har været længe undervejs, men gode ting kommer til dem, der venter!

Hystriet ville ingen ende tage (for arrangørerne i hvert fald), da dagen for Connery.dk's fødselsdagsfest nærmede sig!

Man kunne i januar måned ikke logge ind på Connery uden at få blæst nyheden om fødselsdagfesten lige i bærret!

Chradser og Showoff havde fået den fantastiske tjans som festarrangører, og over nogle pils eller fem fik vi tilrettelagt og klargjort detaljerne om festen.
ANNONCE
Connery fyldte 5 år!
Nu ved jeg faktisk ikke hvor mange, der egentlig kom af brugere her fra Connery, men ifølge tilmeldingen på siden så det faktisk lidt sløvt ud. Derfor havde vi lidt bange anelser om, hvorvidt vi kunne fylde diskoteket. Det viste sig dog ikke at være et problem. I og med vi er så kendte og populære, som vi nu engang er, så havde vi inviteret en masse andre venner, og da kl. var slået 23.00 var stedet så godt som fyldt op.

Sensei havde sørget for, at der på væggene kørte slideshow med billeder fra Connery, så der var ingen tvivl om at vi ejede det sted (igen) den aften! DJDada stod for musikken, og hun fik for alvor fyret op under festen. Der gik ikke lang tid fra de første gæster kom, til vi stod og teede os tosset på dansegulvet!

Jeg havde på en masse Connery kort skrevet følgende og delt dem ud til tøserne:

Christian Mygind

Ring til mig!


Om det var det manglende telefonnummer eller min høje promille, der gjorde, at jeg ingen opkald fik, ved jeg ikke. Men jeg er skuffet!

Vi fik dog gestikuleret til flere kvinder, at de bare skulle ringe til os, men også uden held...
ANNONCE
Connery fyldte 5 år!
Aftenens skuffelse var stripperen. Eller det vil sige den manglende stripper. Jeg havde dagene forinden booket den lækreste stripper, der skulle komme og underholde os lidt. Men da hun hørte, at hun skulle optræde foran 50-100 mennesker, så bakkede hun ud. Hun begyndte på en eller anden lang søforklaring om, at hun altså ikke ville strippe for evigt, og at hun altså var på en længere videregående uddannelse og derfor skulle beskytte sit navn og rygte.

Efter jeg havde lagt øre til denne enorme omgang ligegyldigt ordgejl fra en pige, som alligevel ikke bliver statsminister eller anden form for fremtrædende stilling, så fik bureauet booket en mindre genert pige til os - stadig lækker!

Jeg havde instrueret hende i, at hun skulle gå på kl 23.00, idet diskoteksejeren - naturligt nok - ikke ville have hende til at optræde for sent, når diskoteket var blevet åbnet for alle. Det lugter for meget af provinsdiskotek, og det var ingen af os interesserede i.

Kl. 23.05 havde jeg stadig ikke hørt fra hende. Pludselig ringer hun og siger, at hun er forsinket (well duh!), og at hun først kan være der ca. kl 23.45. Ejeren af Jacques giver sig og siger, at hun kan gå på ALLER SENEST kl. 23.45.

Hun ringer så 23.45 og siger, at nu er hun der næsten. Men nu er det altså for sent i og med, at hun så først ville kunne gå på kl 00.00. Jeg siger, at det er for sent, og som en lille fornærmet tøs, så bliver hun vred på mig og råber FARVEL, mens hun smækker røret på...
ANNONCE
Connery fyldte 5 år!
Aftens babe - til højre altså!

Hvad kan man lære af alt det her? 2 ting!

- Hvis ikke hun er gammel nok til at kunne klokken, så er hun heller ikke gammel nok til at smide tøjet!

- Man skal ikke bestille strippere fra www.stripdanmark.dk!

Der var dog så meget gang i festen, at det ikke ødelagde noget, og i stedet afholdt vi drukkonkurrence, hvor man kunne vinde en flaske fisk! Showoff fyrede en velholdt tale af omkring Connery, og så skulle der bundes fadøl.

Min hukommelse begynder at svigte en smule, men der blev i hvert fald hældt mere indenbords, og vi gav den maks gas!

Til dem, der ikke kom, er der vist ikke andet at sige end: SUR RØV! Som billederne klart viser, så var det en aften med masser af mennesker, sprut og gang i den. En tak går ud til Cronite og Babzter som tydeligvis var de to helt aktive med kameraet. De fik fanget mange lækre tøser i linsen og sørgede selvfølgelig for, at de lige reklamerede for Connery samtidigt!

Min hukommelse rækker simpelthen ikke længere, men jeg kan i hvert fald huske, at det var en sindssyg god og vellykket fest. Hop forbi galleriet, men det er på eget ansvar for vi er sgu ikke lige kønne på dem allesammen.

Tak for en fed aften. Næste år bliver det endnu vildere, hvis det da overhovedet er muligt!
ANNONCE
Del

Seneste nyt