Front video

Connery Food: Road Trip, Episode 1: Thomas Rode

Mandemads-roadtrip til danske storkokke!

Connery Food: Road Trip, Episode 1: Thomas Rode
Rasmus Krarup Jensen
Af Rasmus Krarup Jensen 2. oktober 2017

I 2017 lancerede vi for første gang vores famøse Connery Food-videoer, som kiggede nærmere på små, lækre foodporn-muligheder i det mandige, gastronomiske univers.

Du kan se et par af de gyldne øjeblikke her:

Bacon Chili Cheese Tops

Knoppers Cheesecake

Bacon Fries & Baconnaise

Med overvældende positiv respons fra jer, vores læsere, har vi taget skridtet videre.

Hvad er mandemad?

Vi har pakket bilen, taget appetitten med os og er draget ud i det ganske, danske land for at få forskellige kokkes bud på, hvad rigtig mandemad er. 

Mens pander og gryder bobler og steger derudaf vil vi i mellemtiden høre lidt mere ind til den enkelte koks historie og hverdag i et interview. 

Til vores første afsnit har vi fået æren af at besøge Thomas Rode, den famøse palæo-konge, som tidligere har brugt over et årti som kok hos Kong Hans. Vores medvirkende redaktørs amatørskills i et køkken bliver for alvor sat på plads af en rutineret herre, der sørger for, at der ikke bliver sået nogen tvivl om, hvordan den bøf skal skæres. 

Se hele interviewet herunder og nyd Rodes mandemad med afsæt i den spanske iberico-gris!

Medvirkende: Thomas Rode

Interviewer: Rasmus Krarup Jensen

Fotograf og editing: Jonathan Søe Christensen

Transport: Kia Sportage SUV 2017

Call of Duty sætter trumf på

Læs også: Call of Duty sætter trumf på

Leonardo DiCaprios takketale

Læs også: Leonardo DiCaprios takketale