Mad
Connery Food: Chips-paneret kylling
Chips som rasp – genialt!
I denne uge er vi på Connery Food vendt tilbage til tømmermændsmentaliteten – det er altså her, man får nogle af sine bedste ideer.
Vi gik med lidt hovedpine og tænkte, hvordan kan vi få flere chips ind i vores restitutionsmåltid? Svaret er følgende:
Jep, chips som panering. Et genialt koncept. Ikke nok med at chips'ene sørger for, at paneringen nærmest på forhånd bliver sprød, så giver det også den ønskede smag til kyllingen – i dette tilfælde Barbecue og Sour Cream & Onion.
Easy as fuck – se med herunder:
Opskrift
2 kyllingebryster
2 håndfulde chips (forskellig smag)
2 dl rapsolie
1 dl hvedemel
2 æg
Fremgangsmåde:
Hæld dine valgte chips i hver deres skål og knus dem efter behov – vil du have en helt sprød og glat overflade bør du nok blende dem lidt, hvorimod jeg valgte den lidt mere 'grove' facon. På den måde får den lidt mere struktur a la panko-rasp. Vend kyllingerne i mel, derefter æg og til sidst i de knuste chips – steg dem på en pande med olien ved høj varme på den ene side i 2-3 minutter. Vend derefter kyllingen og sæt varmen ned på middelvarme. Steg videre i 15-20 minutter alt efter størrelse og hold øje med, at overfladen bliver gylden og sprød på begge sider.
There you go – saftig as fuck kylling med smag af chips. What's not to like?