Mad

Connery Food: Chips-paneret kylling

Chips som rasp – genialt!

Connery Food: Chips-paneret kylling
Rasmus Krarup Jensen
Af Rasmus Krarup Jensen 20. maj 2017
Galleri billede
Galleri billede

I denne uge er vi på Connery Food vendt tilbage til tømmermændsmentaliteten – det er altså her, man får nogle af sine bedste ideer.

Vi gik med lidt hovedpine og tænkte, hvordan kan vi få flere chips ind i vores restitutionsmåltid? Svaret er følgende:

3037614

Jep, chips som panering. Et genialt koncept. Ikke nok med at chips'ene sørger for, at paneringen nærmest på forhånd bliver sprød, så giver det også den ønskede smag til kyllingen – i dette tilfælde Barbecue og Sour Cream & Onion.

Easy as fuck – se med herunder:

Opskrift

2 kyllingebryster

2 håndfulde chips (forskellig smag)

2 dl rapsolie

1 dl hvedemel

2 æg

 

Fremgangsmåde:

Hæld dine valgte chips i hver deres skål og knus dem efter behov – vil du have en helt sprød og glat overflade bør du nok blende dem lidt, hvorimod jeg valgte den lidt mere 'grove' facon. På den måde får den lidt mere struktur a la panko-rasp. Vend kyllingerne i mel, derefter æg og til sidst i de knuste chips – steg dem på en pande med olien ved høj varme på den ene side i 2-3 minutter. Vend derefter kyllingen og sæt varmen ned på middelvarme. Steg videre i 15-20 minutter alt efter størrelse og hold øje med, at overfladen bliver gylden og sprød på begge sider.

There you go – saftig as fuck kylling med smag af chips. What's not to like?

Hemmeligheden bag den perfekte andesovs

Læs også: Hemmeligheden bag den perfekte andesovs

Black Week hos Qookware – Kvalitet til skarpe priser!

Læs også: Black Week hos Qookware – Kvalitet til skarpe priser!