Connery

Connery Food: Bacon Nuggets

Hjemmelavede nuggets med en vigtig ekstra ingrediens!

I vores næste kapitel af Connery Food er jeg gået back-to-basics, hvor en velkendt klassiker får et pift i den rigtige retning. Denne gang har jeg kastet mig over de tømmermændsramtes klassiker - Chicken Nuggets.

Men men, hvordan får man lige opgraderet den klassiske, sprøde nugget? Man tilføjer selvfølgelig bacon - så nemt er det. 

ANNONCE
Connery Food: Bacon Nuggets

Opskrift

Øldej:

150 g hvedemel

200 ml Jelling Stout

5-6 skiver tørstegt bacon (eller meget mere efter smag og behov!)

1 tsk. groft salt

1 tsk. løgpulver

1 tsk. paprika

1 tsk. friskkværnet peber

Stegning:

1 stort kyllingbryst

500-600 ml rapsolie

Steg bacon på panden eller i ovnen, indtil det er helt sprødt. Hak den sprøde bacon til 'rasp' og stil til side. Pisk mel, øl, krydderier og øl sammen til en lind masse og bland bacon-raspen i. Varm olien op, så den syder omkring en tændstik, når du dypper træet i olien. Skær kyllingbrystet i tern og vend dem i øldejen og frituresteg dem maks 5 stykker af gangen. Tag dem op, når de er blevet gyldne og sprøde. Servér straks for at bevare sprødheden. 

Game on!

Skulle du have mod på lidt mere friture og bacon, så husk også vores nyopfundne klassiker, Bacon Chili Cheese Tops, herunder:

ANNONCE
Del

Seneste nyt