Mad

Connery Food: Bacon Breakfast Muffins

Genial til tømmermænd eller hurtig mandebrunch!

Connery Food: Bacon Breakfast Muffins
Rasmus Krarup Jensen
Af Rasmus Krarup Jensen 1. april 2017
Galleri billede
Galleri billede

Brunch byder ofte på et kæmpe virvar af forskellige elementer i kombinationen mellem morgenmad og frokost – det fungerer sublimt på caféer, men hvordan får man lige konceptet ind i hjemmet uden at ruinere sin pengepung på ingredienser?

Man kombinerer elementerne, sparer tid og laver en fantastisk fusion af de vigtigste elementer – bacon, æg, brød, ost!

Vi præsenterer: Bacon Breakfast Muffins!

3030325

Opskrift

(6 stk.)

2 skiver franskbrød

6 skiver bacon

50 g revet mozzarella

6 æg

 

Fremgangsmåde:

Smør en muffinfad godt ind i olie eller smør, og læg et stykke bacon rundt i kanten af hullerne. Bag dem kort i 5-6 minutter ved 210 grader – de skal ikke være sprøde, men alligevel 'skrumpet' lidt ind. Udstik derefter seks stykker brød og placer dem i midten af hvert baconstykke – det er med til at give lidt struktur, og så får du også suget alt den gode baconjuice op!

Dernæst drys med ost og placér et æg i hver form.

Bag i 10-15 minutter, alt efter ønsket konsistens på blommen. Hold øje med blommen for at være sikker.

Voila! Brunch-genialitet med de vigtigste ingredienser i én!

Har du lidt ekstra bacon på lager? Så tjek disse opskrifter ud:

 

Hemmeligheden bag den perfekte andesovs

Læs også: Hemmeligheden bag den perfekte andesovs

Black Week hos Qookware – Kvalitet til skarpe priser!

Læs også: Black Week hos Qookware – Kvalitet til skarpe priser!