Connery

Connery.dk på Lolland

DJ Jean koncert i Nakskov, Connery var med!

Connery.dk på Lolland
Connery.dk var nogen af de heldige, der var inviteret med til DJ Jean koncert på The Zone Nightclub i Nakskov. Og sikke en fest det var! - Ikke fordi de gamle roegnaskere syd for Køge kan finde ud af at fyre den af, men fordi vi kom en 30 mand fra overalt i landet for, at vise dem, hvordan man gør. Og det gik bestemt ikke stille for sig, vi lagde allerede hårdt ud i bilen (undtagen chaufføren) og derned af det gik. Hvad man som redaktør og skribent her for magasinet ikke skal udsættes for!! I så fald følte jeg mig nødsaget til at se om jeg om noget kunne være den mest fulde og ubehagelige, så DJ Jean ville kunne huske mig til næste gang. Men så langt kom jeg vist aldrig. Opvarmningen var nok det fedeste ved hele turen, da diskoteket mindende om et arrangement, som snildt kunne overgås af "Keld og Hilda", både angående antallet af mennesker, og angående hvor meget de få der var festede!

Det startede alt sammen med, at jeg fik så mange af de små grønne indenbords i bilen, at jeg var nødsaget til at lette vandet ved hvert pitt-stop. Den ene gang gik det udover de små søde på McD i Solrød, da jeg ikke havde set, at det var legepladsen jeg lettede mig op af. Den anden gang gik det i følge onde tunger ud over den lokale ordensinstans i Nakskov. Men jeg kom da hjem uden en bøde i lommen, og tilbage er ikke andet end utroværdige øjenvidner, så jeg satser på at slippe for bøden ;)
ANNONCE
Connery.dk på Lolland
Opvarmningen hos den lokale roegnasker, som vi havde stiftet en smule bekendtskab med inden, gik meget fint, der blev i hvert fald drukket en masse! På vej ned mod disko kom de 'gode' nyheder, at alle kom ind til ½ pris. Jamen det var da glædeligt, så var der mere til flasker derinde. Men det var nok her nogen skulle være stoppet op og tænkt over sagerne. Hvorfor lige pludselig sætte prisen ned på det halve.. Tilsyneladende var der ikke solgt særligt mange billetter i forsalg, og det prøvede man at rette op ved at slå lidt af billet-prisen. Om det hjalp meget skal jeg ikke kunne sige, men jeg har aldrig kommet så hurtigt ind til et så stort arrangement. Ingen mennesker i døren, færre i garderoben, og ellers dødt overalt. Det blev lidt bedre hen af aftenen, men der blev aldrig fyldt.
ANNONCE
Connery.dk på Lolland
Det var ikke fordi, DJ Jean ikke leverede varen, men det virkede som om, at ingen fra Nakskov vidste, hvem manden var. Og det var synd, for der er næsten ikke noget værre end et tomt dansegulv som DJ. Det gjorde vi noget ved, men det kom aldrig til at ligne noget, slet ikke som man nu engang kender koncerter, fra for eksempel IN, for.
ANNONCE
Connery.dk på Lolland
Da DJ Jean's set var vel overstået og Anders Soulshaker kom på igen, så jeg mig desværre nødsaget til at smutte "hjem". Ja, den lokale var så venlig at ligge et hårdt trægulv til min disposition, så jeg kunne få lidt søvn, inden bilen vendte snuden mod København igen.

Jeg vil bare takke alle der var med. I ved selv hvem I er, for en kanon aften, og takke Glenn, for et par fede billetter til en fed koncert. Men inviter lige nogle flere mennesker næste gang ;)

Og til sidst vil jeg gerne have lov at hilse Elena fra McD i Solrød. Skal nok opføre mig ordentligt næste gang :)
ANNONCE
Del

Seneste nyt