Connery

Connery.dk fylder 14 år!

...vokseværk og ufrivillig rejsning?

Connery.dk fylder 14 år!
Hvis du er en af dem der ved et tilfælde har rodet dig ind på "Om Connery.dk"-siden, eller faktisk kan huske Connery med minder og hjerte der går mange år tilbage, ja så er det nok ikke en kæmpe overraskelse at Connery.dk denne dag, fylder 14 år.

Er du en af vores mange nye læsere, kan det måske undre dig, at du ikke har kendt til denne fantastiske krog af internettet tidligere. Sansynligvis har du fundet os gennem Facebook.

Målet med Connery.dk, både dengang og nu, er formuleret: "Grundtanken var at producere Danmarks fedeste onlinemagasin for mænd i alle aldre. Et sted hvor vi mænd kunne få lov til at teste fede biler, lege med gadgets, udvide vores horisont, drikke øl og smugkigge på søde piger." 

Grundtanken holder stadig stik, men målsætningen bærer på en mere målbar formulering. Vores mål er at blive det største livsstilsmagasin for den moderne drengerøv og for fremtidens mand!
ANNONCE
Connerybabe: Sandy Esko - Connery.dk fylder 14 år! Connerybabe: Sandy Esko
Ja, 14 år - kan du huske det? For nogen af jer er det ikke længe siden, for andre af jer er det en hel menneskealder siden. Hvad husker jeg bedst fra da jeg var 14? Vokseværk og ufrivillig stådreng! De samme ting er noget Connery.dk mærker til for tiden.

Vokseværk: Over det seneste år er sitet vokset og vokset, som magasin - læserne bliver flere, bliver længere og deler flittigt, så nye folk kommer til - Det betyder at siden et par gange i løbet af det seneste år har fået muskelkramper og arbejdet lidt langsomt - men hey, så voksede vi lige et par centimeter der - og det var ret fedt! Bare rolig, det er kun vokseværk.

Ufrivillig stådreng: Den kommer når man mindst venter det; midt i klasselokalet - typisk lige når klokken ringer ud, under aftensmaden når hende den lækre vejrvært gør den der ting med håret. Altså det var dengang - i dag hænder det, når eksempelvis en enkelt artikel får over 50.000 besøg på en dag, når Connery.dk debuterer på Danske Medier Mobils topliste på en 13. plads, eller når en ny bruger melder sin ankomst på tråden, i vores forum, med ros og frisk energi. (Seriøst, log ind og sig hej!)

En anden ting der også sker som som 14 årig er at man ind imellem klumrer i motorikken - og det har vi nok gjort i forbindelse med forum, der i en travl tid med vokseværk, ikke har haft nært så meget fokus i hverdagen - vi ved at der er et par trofaste forumbrugere der har mærket til dette, men bare rolig - det der kommer (Ja, Connery v.3.0 er stadig på vej!) bliver mega godt - også for jer. Og for fremtidige brugere.
ANNONCE
Tillykke til alt det, der er Connery.dk: Tillykke til læserne, tillykke til forumbrugerne, tillykke til veteranerne, tillykke til vores samarbejdspartnere, tillykke til Redaktionen, tillykke til Spaff og Neua(og tillykke med fødselsdagen, old man) - You guys all rock! 

Velkommen til vores fælles univers - Det er til for jeres skyld!

- i 2014 gør vi det hele vildere!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce