Connery

Connery besøgte Tisvilde

Connery party crew valgte at besøge Tisvilde...

Connery besøgte Tisvilde
Connery party crew valgte at tjekke sommerhus mekkaet Tisvilde ud her i højsommeren. Vi levede i håbet om at unge danskere er ligeglade med vejret så længe der er alkohol på bordet... - Vi blev en lille smule klogere.

Til trods for at vejret gjorde en mere våd end en svømmetur i Arresø, valgte 6 unge gæve Connery skribenter og en enkelt bruger at presse sig ind i en bil, for at køre godt 60 km nord på, for at se om der var noget der rykkede i Tisvilde.

Så klokken 12 lørdag morgen startede eventyret... Eller rettere, der havde været godt knald på Jacques som altid aftenen inden, så eventyret blev faktisk udskudt 3 timer - med dårlige undskyldinger om slukkede telefoner og problemer med at finde vej. Til nogens store irritation... Men afsted kom vi, og vi havde travlt, da butikkerne i Helsinge (sidste relativt civiliserede stop inden Tisvilde) lukkede klokken 17. - Troede undertegnede i det mindste, det skulle dog vise sig at samtlige butikker i Nordsjælland ikke gad have åbent efter 16 - hvad har de mon travlt med at komme hjem til??
ANNONCE
Connery besøgte Tisvilde
Efter at have fortæret en nummer, og jeg citerer den rare unge mand fra pizzariet "halv-firs", og derpå pruttet prisen på en flaske vodka ned til den næsten rørende pris af 700 kroner, vendte vi snuden mod en lille rønne af en tankstation. Der den dag nok havde det største salg i historien. 7 flasker sprut senere og lidt sodavand løb vi smilende ud. INTET skulle nu stoppe os fra at vise de lokale huleboere nord på, hvordan man fester.

Mine forældres sommerhus var stedet opvarmingen skulle foregå, og der gik heller ikke mange milisekunder før de første sprutflasker blev åbnet og derpå endnu færre før de blev tømt. Selvom hukommelsen begynder at svigte, og mørket begyndte at falde på - husker jeg tydeligt mig selv sige. Kom vi skal ned til "lejet", som centrum bliver af mærkværdige årsager bliver kaldt. Vi vælter afsted, for der var jo både damer (no offence Signe) og fest.

DYBT skuffede bliver vi dog, stedet "Bio og Bistro" som var det eneste diskoteks lignende der havde åbent, spillede Paul Dissing (hvem er nu han, og hvorfor en lørdag aften??) og det kostede 175,- at komme ind. WTF - tænker man, hvad værre var, WHAT TO DO NOW?? Der var omkring 25km til nærmeste barlignende sted, og det var ligesom ikke en idé der overhovedet kunne komme på tale. Så vi måtte vente i ussel lille sidebar, som allerede var pænt presset med folk, dog ikke nogen under 25. Feste skulle vi, og da Paul Dissing efter 1 times "ekstra show" endelig stoppede væltede vi ind, til hvad der mindede mistænkeligt om bankoaften på det lokale pensionat.

Omkring 50-75 mennesker godt oppe i alderen skulle nu se, hvad de aldrig havde troet muligt. Vi var godt 6 personer (Francke var faldet fra), der prøvede at få en fest til at svinge hurtigere end en Ferrari kommer fra 0 til 100. Der blev danset og drukket videre til den helt store guldmedalje. Der var sågar nogen, der startede deres eget lille Fitness-program, for at se om det kunne rykke de gamle på langsiden. Eneste respons var en desperat og meget lille bartender, der prøvede meget forgæves at smide os ud. Ingen kære mor der, vi blev da!

Aftenen sluttede da endeligt efter en god time eller mere på "Bio'en", da han rottede sig sammen med endnu en bartender og først efter 10. gang fik de da os smidt ud. Hjem ville vi ikke, så vi fortsatte foran stedet - i hele 1.5 min. før vi blev smidt helt hjem med trusler om politi og tørre tæsk (sådan husker jeg det om ikke andet).
ANNONCE
Connery besøgte Tisvilde
Tisvilde by night får 1 stjerne, da det levede OVERHOVEDET ikke op til rygterne, om vejret har haft en finger med i spillet er svært at bedømme, men fest var der ikke meget af. Stjernen gik til de to søde Københavnske bartenderinder, som faktisk ikke kiggede så underligt på os, som alle andre. Det var lige ved, at man ville komme igen kun for dem... MEEEEN!!

Se de få billeder, der KUN forestiller stive skribenter. Hvem ved, næste gang er det måske din møgflække af en by vi besøger ;-)

 Michel og Lyne i bilen på vej hjem! -->
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce