Connery

Command & Conquer: Red Alert 3

Electronic Arts omkriver historien med Command & Conquer: Red Alert 3

Vær blandt de første, der vender tilbage til Red Alert med den eksklusive beta-invitation i Command & Conquer 3: Kane's Wrath eller Command & Conquer 3 Limited Collection.
Command & Conquer: Red Alert 3
Efter syv års pause, annoncerede Electronic Arts Inc. i torsdags, at Red Alert, en af de mest elskede og bedst sælgende strategi (RTS)-serier til dato, er klar til at vende tilbage. Command & Conquer™: Red Alert™ 3, til PC, Xbox 360TM og PLAYSTATION®3, tager spillerne med på et episk eventyr i en fantastisk alternativ fremtid udløst af fejlslagne tidsrejser. Spillet, der udvikles af EA Los Angeles, vil revolutionere RTS-genren med en komplet coop-kampagne, samtidig med at den genopliver seriens lettilgængelige stil og klassiske action-drevne spiloplevelser.

'Red Alert-spillene er kendte for at udfordre hardcore-strategispillere med deres dybde, variation og nytænkende spilopbygning. Men det hører også til den sjældne type spil, der tiltrækker det mere brede publikum med blandingen af helt overdrevne historier og enkelt spildesign,' sagde Mike Verdu, GM hos EALA. 'Med Red Alert 3 fortsætter vores hold deres stolte tradition for at præsentere banebrydende nye tiltage indenfor RTS-genren som fx co-op-kampagnen, som giver plads til både veteraner og nye rekrutter. I Red Alert 3 kan du altid få rygdækning fra dine venner og din familie!'

'Ventetiden har været alt for lang.' sagde Chris Corry, ledende producer hos EALA. 'De mange fans har ventet på et nyt Red Alert i syv år, og vi arbejder hårdt på at sikre, at det har været ventetiden værd. Holdet vil være tro mod seriens rødder, mens vi tilføjer nye elementer som en coop-spillet og historiedreven kampagne, en fantastisk ny fraktion, der vil ryste Red Alert - universet i dets grundvold og enheder, som vil være med til at gøre Red Alert 3 til lige præcis det spil, vores fans har ventet på. Og ved også at tilføje søslag til den centrale del af spillets opbygning overfører vi de hurtige, underholdende og flydende C&C-oplevelser til de åbne hav på en helt ny måde.'
ANNONCE
Command & Conquer: Red Alert 3
I Red Alert 3 rejser de desperate ledere fra den undergangstruede Sovjetunion tilbage i tiden for at ændre historien og genskabe Moder Ruslands storhed. Tidsrejsemissionen går dog skævt og skaber en alternativ tidslinje, hvor teknologien har udviklet sig i en helt anden retning, en nye supermagt er trådt frem på verdensscenen og 3. Verdenskrig raser. Den opstående sols rige har taget magten i det fjerne østen og har gjort kampen om verdensherredømmet til en strid mellem tre grupper mellem Sovjetunionen, de allierede og det nye rige med hver deres vanvittige og fantastiske våben og teknologier som fx tesla-kerner, svært armerede luftskibe, teleportation, armerede bjørne, intelligente delfiner, flydende ø-fæstninger og formskiftende kampvogne.
 
Red Alert 3 stiller spørgsmålet 'hvad nu hvis?'  Hvad nu hvis alle de meste bizarre forskningsprojekter og teknologiske eksperimenter de seneste 70 år havde båret frugt? Hvad nu hvis Philadelphia-eksperimentet, tidsrejseteorierne, teleportation, tesla-teknologi og hundredvis af andre spændende projekter var blevet til virkelighed? Hvad nu hvis Sovjetunionen havde overlevet og var vokset i styrke, hvordan ville fremtiden om 10 år så se ud? Hvad nu hvis de japanske kejserrige aldrig var faldet og i stedet havde udviklet sig til den ultimative militære high-tech-supermagt? Resultatet af alle spekulationerne er en opfindsom og underholdende vision af en alternativ fremtid fyldt med muligheder.
ANNONCE
Command & Conquer: Red Alert 3
Command & Conquer kan glæde sig til at prøve kræfter med Red Alert 3 før alle andre ved at få tidlig adgang til beta1, hvis de investerer i et eksemplar af Command & Conquer™ 3: Kane's Wrath eller Command & Conquer 3 Limited Collection senere i år.

De inkarnerede fans af Red Alert og Command & Conquer kan også se frem til at EA afholder web-casts, der går bag spillet og leverer de seneste nyheder og tips til serien. Hovedshowet bliver BattleCastTM Primetime, et helt unikt program som i bedste sportsreportage-stil præsenterer reportager fra multiplayer-opgør med ekspertkommentatorer. Command & Conquer, BattleCast Primetime kan ses på den officielle Command & Conquer-hjemmeside http://www.commandandconquer.com/

Dette produkt er endnu ikke blevet PEGI-rangeret. Yderligere information om Red Alert 3 og Command & Conquer-serierne kan findes på www.commandandconquer.com.

Beta-programmet er kun tilgængeligt til PC. Udgivelsesdatoen for Red Alert 3 vil blive frigivet i løbet af den kommende sommer.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce