Connery

Command & Conquer 3 Tiberium Wars Demo

Nu tilgængelig til pc'en!

Ventetiden er slut. Få fingrene i en smagsprøve på den længe ventede RTS-efterfølger i dag!
Command & Conquer 3 Tiberium Wars Demo
EA Los Angeles er glade for at tilbyde dig chancen for at prøve Command & Conquer 3 Tiberium Wars™ (C&C 3) ved at downloade den actionfyldte demo i dag!

Demoen inkluderer:
• En træningsmission
• To single player-missioner, som inkluderer videosekvenser
• Én slagmark med variabel sværhedsgrad
• Videotrailer med deltagelse af Tricia Helfer, Josh Holloway, Joe Kucan, Michael Ironside, Jennifer Morrison, Billy Dee Williams og Grace Park
 
Download trailere her:

Om C&C 3
Marts, 2047. En enorm atomar ildkugle ekspolderer højt oppe på nattehimlen og markerer den dramatiske start på både den tredje Tiberiumkrig og på comebacket for spilhistoriens mest banebrydende Real-time Strategy-franchise (RTS).

Den kritikerroste Command & Conquer (C&C)-serie er tilbage med C&C 3, der endnu engang sætter standarden for fremtidens RTS-spil og tager dig med tilbage til der, hvor det hele startede — Tiberium-universet.
ANNONCE
Command & Conquer 3 Tiberium Wars Demo
I året 2047 har Tiberiummet lagt Jorden gold og har opdelt vor klode i zoner efter tiberiumforureningens niveau. De blå zoner, der udgør 20 procent af planetens overflade, er vor civilisations sidste bastion. De delvist beboelige gule zoner udgør 50 procent af planetens overflade. Disse krigshærgede og livsfarlige områder er hjem for størstedelen af de overlevende mennesker. De sidste 30 procent af planeten er et ubeboeligt og tiberiuminficeret helvede, som hærges af voldsomme ionstorme. Disse røde zoner minder om overfladen på de netop ankomne aliens' hjemplanet.

Den frygtede Kane er vendt tilbage for atter at stå i spidsen for Nod-broderskabet i et massivt, globalt angreb på det fredssøgende Global Defense Initiative og de få, resterende blå zoner. Kun du kan stoppe ham. Menneskehedens - og planetens - skæbne er i dine hænder. 

Hurtigt og flydende gameplay, en nytænkende single player-kampagne, muligheden for at forvandle onlinekampe til en tilskuersport, næstegenerations-grafik og en episk historie bygget på en lang række videosekvenser med nogle af Hollywoods største talenter markerer comebacket for den genre-definerende C&C-serie.

Spillet, der udvikles af EALA, vil være i butikkerne den 28. marts, 2007, til Windows PC og i løbet af de kommende måneder også til Xbox 360-konsollen. Yderligere information om C&C 3 og C&C-serien kan findes på den officielle hjemmeside: www.CommandAndConquer.com.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce