Connery

Comedy Central viser South Park og Futurama alle hverdage - vind DVD-bokse!

Glæd dig! Comedy Central dedikerer nu alle hverdagsaftener til kult-animation i verdensklasse.

Hver uge fra mandag til torsdag mellem kl. 21.00 og 24.00 kan du hænge ud med Stan, Kyle, Kenny, Cartman samt med Fry, Leela, Bender og Zoidberg, når Comedy Central viser de bedste afsnit af kultserierne South Park og Futurama. Nu sætter vi en lækker DVD-boks med South Park sæson 18&19 + Futurama sæson 7 på højkant til en heldig vinder.

Aftenerne begynder med fire afsnit af Futurama, og de slutter med to afsnit af South Park.

Futurama er skabt af manden bag The Simpsons, Matt Groening. Serien handler om pizzabuddet Philip J. Fry, der vækkes i de 31. århundrede i New York, efter en katastrofal laboratorie-ulykke har ramt Jorden. Han bliver en del af rumfragt virksomheden Planet Express og rejser ud på eventyr i de fjerneste afkroge af universet sammen med robotten Bender og hans enøjede kærlighed Leela. Futurama havde præmiere på Fox i 1999 og har i dag kultstatus hos sine fans.

Det samme kan siges om den aldeles politisk ukorrekte serie South Park. Serien om de fire drenge Stan, Kyle, Cartman og Kenny havde præmiere i 1997 og bliver i dag vist i 130 lande på 30 forskellige sprog. South Park er skabt af Trey Parker og Matt Stone, og seriens grovkornede stil har skabt utallige forargelser i tidens løb. Blandt andet blev serien beskyldt for blasfemi af adskillige biskopper i USA og New Zealand for det sidste afsnit i sæson 9 med titlen “Bloody Mary”, hvor man ser en tegnet udgave af en Jomfru Maria-statue, der bløder fra skridtet.

Futurama og South Park kan ses alle dage fra mandag til torsdag mellem 21.00 og 24.00 på Comedy Central Danmark.

Konkurrence: Vind en lækker DVD-boks med DVD-boks med South Park sæson 18&19 + Futurama sæson 7.

Vi trækker en vinder blandt de rigtige svar, mandag den 17. april kl 16.00 - Hold øje med din mail!

Del
Deltag i konkurrencen
Konkurrencen er slut - det er ikke muligt at deltage længere!