Connery

College - ude nu på dvd

Vanvittig drengerøvs komedie om tre nørdede venners vilde weekend. Der er dømt fest, sprut og lækre kvinder i lange baner, når de tre besøger et nærliggende kollege.

3 ud af 6 stjerner
Nordisk Film - College - ude nu på dvd Nordisk Film
Den stille Kevin, den rapkæftede Carter og den kejtede Morris tager på en weekend tur til det nærmeste college.

Kevin skal have hævn over ekskæresten, der lige har slået op med ham, Morris har en legatsamtale hans forældre har sat op til ham, og Carter tager med i håb om at score en lækker college chick og endelig slippe af med sin mødom.

Deres planer bliver imidlertid hurtigt ændret.

Den selvfede Teague er nemlig kæreste med den ene af pigerne, så Teague og hans venner ser sit snit til at tage lidt hævn og udnytte de tre unge venner.

De udsætter dem for en række ydmygende optagelsesritualer og bruger dem som deres personlige slaver. Men de tre venner giver ikke op så let, og sammen finder de på den ultimative hævn.
ANNONCE
Nordisk Film - College - ude nu på dvd Nordisk Film
”College” har uden tvivl skævet til film som ”Superbad”, ”Road Trip”, ”American Pie” og især klassikeren der startede det hele; ”Porky’s”. Herhjemme bedre kendt som "Varme drenge".

”College” indeholder alle klichéerne, men den er faktisk en overraskende underholdende film. Den prøver ikke at være mere end en uforpligtende teenage sexkomedie, der er lige præcis så plat som den skal være, uden at det kammer over og blive decideret smagløs.
ANNONCE
Nordisk Film - College - ude nu på dvd Nordisk Film
Filmen er perfekt som ”opvarmnings film”, altså sådan en film man smækker på, inden man går i byen med drengene. ”College” er nemlig sådan en film, der bliver endnu sjovere, hvis man er en flok venner samlet og har en kasse bajere på køl.

Mængden af lækre nøgne kvinder og en gæsteoptræden fra selveste Vern "Mini Me" Troyer, skal nok gøre sit til at få stemningen i vejret og sætte tonen for en sjov aften.
ANNONCE

”College” er en lille komedie, der ikke bringer noget nyt med sig, men til gengæld leverer den det velkendte med et lunefuldt glimt i øjet.

”College” er udkommet på dvd.

Drengerøvs factor: 100 %.

College trailer
Teknisk information:
Original titel: College

USA, 2008

Instruktør: Deb Hagan

Medv: Drake Bell, Kevin Covais, Andrew Caldwell og Vern Troyer

Genre: Komedie

Billedformat: 1.77:1

Lyd: Dolby Digital

Længde: 90 min.

Distributør: Nordisk Film
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce