Connery

Cold Brew på den lette måde: De'Longhi har opgraderet deres mest avancerede manuelle espressomaskine

Vild med cold brew? Det er blevet væsentligt lettere med ny maskine

Cold brew kaffe har taget kaffeelskere med storm, og det er ikke svært at forstå hvorfor. Denne forfriskende og smagfulde drik er et kæmpe hit, især i de varmere måneder, hvor folk søger en køligere måde at nyde deres yndlingskoffeinfix på. Cold brew kaffe skiller sig ud fra den almindelige iskaffe ved, at den laves ved at lade kaffen trække langsomt i koldt eller stuetempereret vand i 12-24 timer. Det giver en mindre bitter og mere rund smag, hvilket for de fleste nok er et plus.

Cold Brew-kaffen har inspireret en række trends, fra nitro cold brew til kaffe-baserede cocktails. Plantebaserede mælkealternativer som havre-, mandel- og sojamælk er også blevet populære i forbindelse med cold brew kaffe, hvilket gør det til en bæredygtig og sundere drik.

De'Longhi's La Specialista Maestro var i forvejen en ret imponerende kaffemaskine, og med den nye model (EC9865.M) er det blevet endnu bedre. Den giver kaffeelskere mulighed for at nyde både varme og kolde kaffedrikke derhjemme. Den nye La Specialista Maestro indeholder avancerede funktioner og teknologier, såsom Cold Extraction Technology, Sensor Grinding Technology og Smart Tamping-station.

ANNONCE
De'Longhi La Specialista Maestro EC9865.M - Cold Brew på den lette måde: De'Longhi har opgraderet deres mest avancerede manuelle espressomaskine De'Longhi La Specialista Maestro EC9865.M

La Specialista Maestro kan lave koldbrygget kaffe på under fem minutter, hvilket er en betydelig tidsbesparelse sammenlignet med den traditionelle metode. Den indeholder også otte forudindstillede opskrifter, der inkluderer både varme og kolde kaffedrikke, blandt andet Cold Brew og Espresso Cool.

Maskinen er designet til at kunne tilpasses individuelle præferencer og smag. Det betyder, at du kan justere både bønnernes finhed og bryggetemperaturen efter dine ønsker. Doserings- og kvalitetskontrollen sikrer en præcis og ensartet kaffemængde hver gang.

La Specialista Maestro er et rigtigt godt bud til kaffeelskere, der ønsker at nyde forskellige kaffedrikke derhjemme. 

Pris og tilgængelighed

De'Longhi La Specialista Maestro EC9865.M er tilgængelig hos udvalgte forhandlere. Den vejledende pris for kaffemaskinne er 11.999 kroner.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce