Connery

Coca-Cola

Jeg er afhængig...

Coca-Cola
Misbrug findes i mange former. Nogle er acceptable, andre er farlige, nogle er endda dødelige. Mit misbrug er hamrende usundt, men ufatteligt velsmagende!

Coca-Cola er navnet, og selvom det kommer i flere varianter og fra flere forskellige producenter, så er der i virkeligheden kun én. Classic Coca-Cola. Den med sukker, den uden sødestoffer, lime eller andet snask.

Det er stoffet i dets rene og smukke form, som jeg tilbeder dag ud og dag ind. Den uøvede vil måske sige, at en cola er en cola. Men colaen har flere forskellige stadier.

Udseendet

En cola skal være kold. Den skal stå smuk og rank og have kondensvand løbende ned af siderne. Flasken skal helst være af glas, men i disse plastictider, må man som oftest tage til takke med en ½ liters plasticflaske. Formen minder om en kvinde med lidt god vilje, og på lige fod skal den konsumeres.

Lyden

Det første drej af kapslen udløser lyden, der kan sidestilles med et smukt musikstykke. Hvad enten man er til klassisk eller dødsmetal, så er lyden bare en, der henrykker. Det bevidner om en kommende frisk oplevelse. Desværre kan det ødelægges, hvis lyden derimod er et fesent pift, der fortæller, at colaen har været åbnet før, og at brusen for længst er forduftet.

Jomfrutåren

Et udtryk, som de fleste ikke er bekendt med. Cola-forskning foretaget i Finland tilbage i 60'erne afslørede, at den første tår rent faktisk smager anderledes end alle de efterfølgende tåre. Det er tåren, som man flygtigt husker, men som man altid stræber efter. Lidt ligesom den perfekte orgasme. Man prøver at bevare mindet, men man glemmer det altid lidt, og bliver først husket på det, når man oplever det igen.

Hvis en kammerat spørger om en tår af din cola, så giver du ham aldrig jomfrutåren! Ligegyldigt hvor god en kammerat det er, så skal man altid nyde jomfrutåren selv.
ANNONCE
Coca-Cola
Indholdet

Selvom de efterfølgende tårer aldrig kan blive som jomfrutåren, så husk at nyd hver eneste tår, som var det den sidste. Tag mindre tåre, så du opnår den gode smag i hver tår, og mit personlige råd er ikke at dele den med nogen. Folks savl har intet at gøre i din cola, så hvorfor udsætte den for dette svineri?

Bundtåren

Tåren, der signalerer afslutningen på din cola, er en vemodig tår. Ligesom alle ved at bundtåren i en øl smager grimt, så har colaen desværre samme tendens. Førnævnte finske cola-forskning kunne dog bevise, at det rent faktisk er psykiske nervebaner, der sørger for at fortælle smagsløgene, at den sidste tår ikke smager ligeså godt som de forrige. Så faktisk er det bare ren melankoli, der gør, at sidste tår er mindre god. Mange års træning kan få munden til at ignorere dette og derved opnå maksimal nydelse af colaen.

Afskeden

Kig lidt på colaen med et veltilfreds udtryk i ansigtet, som havde du netop elsket med en smuk kvinde. Et blik der skal signalere glæde og taknemmelighed. Sig farvel til colaen, og sørg for at returnere flasken, så du bedre har råd til en ny, samt at flasken igen kan bruges til endnu en gudedrik.

Eventyret er slut. Du har set colaen, du har hørt colaen, du har smagt colaen, du har drukket colaen, du har sagt farvel til colaen. Hvad nu?

Der er kun en ting at gøre: Tag en ny!

Og husk lige: En cola drikkes af flasken!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce