Connery

Coca Cola Connoisseur!

"En aroma af colanød, med toner af citrus..."

Coca Cola Connoisseur!
Vi ved jo godt, alle, at en Coca Cola fra glasflaske bare smager niveauer bedre end tilsvarende fra halvlitersflaske eller en aluminiumsdåse... Og det er netop oplevelsen og smagen, som Coca Cola, i et samarbejde med østrigske Riedel (Kendt for krystal Vinglas) er gået sammen om at fremhæve.

Værende en sand Cola Connoisseur, (Jeg snerrer af dig hvis du kommer med Pepsi Max!), var jeg lynhurtig til at putte glasset i testzonen. 

Riedel der ellers er kendt for at lave glas der fremhæver mere ædle drikke, som vin, har designet et krystalglas, der efter sigende skulle fremhæve smagen og aromaerne i den brune læskedrik. Men kan det nu passe?
ANNONCE
Coca Cola Connoisseur!
Ved første øjekast, har de ihvertfald frembragt et lækkert glas - Det er godt mod øjnene og det har en god form. Allerede en væsentlig forbedring i enhver coladrikkers køkken. Hvis du stadig har dine tarvelige multifarvede colaglas fra McD: Fix up, look sharp!

Hvordan er det så bedre end fra flasken? Jo, først og fremmest er det okay nemt at fremhæve duften af drikken, når du har en større åbning en i en flaske, så dét virker. Jeg fangede mig selv i at sidde og dufte til den som en anden vinkender eller cognac-connoiseur... Måske mine sanser er blevet sløvet lidt over de seneste weekenders drukture, tvivler på kamprduk af Jack D og cola, hjælper med at trække de fine nuancer ud af begge.
En ting som glasset får mig til at frydes over: Uanset hvor hårdt du prøver at hælde cola op i glasset, bruser den ikke over! Overbrusningen sker i den nederste del af glasset, der herefter inddæmmer reaktionen og fordeler den over et meget større område, så snart glasset er en tredjedel fyldt. Fantastisk!

Konklusionen må være:
1. Coca Cola er bedre når det serveres i et glas. 
2. Dette glas er designet specifikt til Coca Cola - Så hvis du er Coke-fan, er dette til dig.
3. Uanset om det er meningen eller et heldigt tilfælde, så slipper du for overbrusning med det.

Coca Cola glassene fra Riedel koster 74,- kr stykket, og kan blandt andet købes her: Riedel.
ANNONCE
Del

Seneste nyt