Connery

Club CULT Cruise 2012

CULT åbnede det nye år med Party Cruise - Se hvordan det gik!

"Hvem kan ikke holde af et skib med den type gæster?" - Club CULT Cruise 2012 "Hvem kan ikke holde af et skib med den type gæster?"
24 timers party, om bord på et skib, på vej til Oslo... Naturligvis takkede vi ja til invitationen! -

Med 3 barområder, 750m2 spaområde, biograf og optræden fra Kato, Clemens, USO, Mads Bladtkramer, Jon Nørgaard, DJ Kongsted (Årets Mainstream DJ 2010+11), DJ Claus Green, DJ Kennan mfl. var der lagt i ovnen til en fest af de helt store. 

Cruiset startede i Frederikshavn, hvor vi ankom med lyntog fra København, som tog 7 fucking timer! Godt indlogeret i egen Kahyt med bad og med et 24 timers festprogram kan vi allerede nu afsløre, at det ikke kom til at gå stille for sig!

Motorcross ombord

Det første festlige indslag blev leveret ca. kl. 13.00 - og trods 1.400 feststemte gæster, cracked up på betydelige mængder CULT-produkter, var der alligevel kamp om de bedste pladser.

Selve Motorcross showet fyrede den af med tricks igennem skibet, og da de var færdige gik Partycrewet for alvor ombord i de våde varer!
ANNONCE
"Kom væk, eller du bliver kørt ned!" - Club CULT Cruise 2012 "Kom væk, eller du bliver kørt ned!"
Efter motorcross, stod den både på vådevarer, bingo bango spil og opvartning af en flok søde CULT-Piger, som du kan tjekke ud i galleriet. - Pludselig ud af det blå, var det blevet aften og efter en fornuftig aftensmand stod den på opvarming til aftenens store fest.

Godt underholdt af en hold ansatte fra Buddy Holly i Hjørring, som havde medbragt en Hjørring-legende ved navn Lars Kolbøtte, fik vi hældt Kay-Sar øl og Shakers ind til den store guldmedalje!
ANNONCE
Vi havde indtaget en del af loungen sammen med et hold af ansatte fra Buddy Holly i Hjørring. Ganske god underholdning, da man kunne mærke, at de var vant til at drive diskotek, og fordi de havde medbragt en vaskeægte Hjørring-legende ved navn Lars Kolbøtte. 

Efter fin opvarming med Hjørring drengene, en tur i VIP-lounge med Clemens og de andre kunstnere, må vi erkende at bølgerne, sprutten, festen og pigerne slog benene væk under benene af os... Det eneste der med en lille flig af sandhed dokumenterer aftenen findes i galleriet 
 
ANNONCE
"mmm, bagsiden af det kort smager godt" - Club CULT Cruise 2012 "mmm, bagsiden af det kort smager godt"
Del

Seneste nyt

Annonce