Connery

Cinematic: Første expansion til Diablo IV kommer til efteråret

'Vessel of Hatred' er endnu en showcase i Blizzards animations-game

Diablo IV udkom i midten af 2023, og spillet der i første omgang hurtigt tabte pusten - ikke mindst på grund af den konkurrerende udgivelse af Baldur's Gate III (Der skulle vise sig at være et af årets bedste spil), er siden da blevet opdateret og patchet til et virkeligt underholdende niveau. 

Derfor var det også meget passende at markere spillets fødselsdag med en imponerende Cinematic-video, der iscenesætter den første expansion: Vessel of Hatred. 

Diablo IV: Vessel of Hatred udkommer den 8. oktober 2024, og byder på en hel del nyt indhold. 

ANNONCE
Diablo IV - Cinematic: Første expansion til Diablo IV kommer til efteråret Diablo IV

Først og fremmest fortsætter Vessel of Hatred campaing-fortællingen fra Diablo IV, der i spillets grundform virkede en smule afbrudt, med lidt for meget cliffhanger i luften. I den kommende expansion får spillere lov til at rejse til den nye jungle-region Nahantu, for at efterfølge Mephistos mørke plot. Som spillere eftersætter vi jagten på Neyrelle, der senest drog afsted fra kendte kyster i en båd, med en besat Soul Stone. Kan hun reddes? 

Spillet lancerer også en nye character-class, nemlig 'Spiritborn' - den nye class er en kombination der ikke er set i spillet før - og ligner muligvis en slags imba-kombination af Amazon, Monk og Witch Doctor. 

Diablo IV lancerer sammen med Vessel of Hatred også en ny gamemode, 'co-op PVE', hvor man kan teame op sammen med venner og nakke monstre i en multi-level dungeon. 

Se traileren her: 

ANNONCE
Diablo IV: Vessel of Hatred
?si=TJ37scd0n5n8HsLN
Del

Seneste nyt