Connery

Chris Cornell revet bort - Rock'n'roll består

Nail in my hand, from my creator. You gave me life - Now show me how to live.

Lev stærkt - dø ung. Det må siges at være en af dogmerne, der tilgår alt for mange af rockmusikkens store stjerner. 

I nat faldt Chris Cornell, frontmand for Audioslave og hedengangne Soundgarden, ind i samme kategori. Den sørgelige nyhed blev bragt af sangerens repræsentant. I en alder af 52, gik manden bort natten til torsdag. Dødsfaldet kommenteres som pludseligt og uventet, og efterlader et tomt indtryk, til de millioner af fans, der har nydt en af rockmusikkens mest markante stemmer, i nyere tid. 

Cornell blev berømt for at være frontmand i Soundgarden, et af de store bands, der i samme ånd som Nirvana og Alice in Chains, pionerede og populariserede grunge-bølgen i starten af halvfemserne. I Soundgarden skabte han en række ikoniske numre, der stadig overlever, langt efter bandets opløsning i 1997. Efter opløsningen af Soundgarden forfulgte Cornell en solo-karriere, indtil han i 2001, sammen med Rage Against The Machine-medlemmerne Tom Morello, Tim Commerford og Brad Wilk formede bandet Audioslave. 

Audioslave brød gennem lydmuren med et seriøst brag, med det imponerende debut-album 'Audioslave', der blandt andet rummede hittene 'Cochise', 'Show me how to live', 'I am the highway' og 'Like a Stone'. 

Gang på gang er Cornell vendt tilbage til musikscenen med fornyet kraft og fantastiske performances, og senest med en Soundgarden tour i sidste måned. 

Tak for musikken. Rock'n'roll never dies!

Chris Cornell revet bort - Rock'n'roll består
Soundgarden - Black Hole Sun
Audioslave - Show me how to live
Chris Cornell - You know my name
Del