Connery

Chokoladeafhængige kan nu få chokolade, man kan sniffe

Hvem gider også at tygge på det nu om dage?

Chokolade har en vigtig plads i hjertet hos mange mennesker - hvad enten man trænger til et lille sukkerfiks, lidt sødt til kaffen eller bare går amok på en Marabou en lørdag aften. 

Chokolade har desuden en række syntetiske endorfiner i sig, som gør, at vi bliver ganske godt tilpasse - der findes jo selvfølgelig forskellige variationer, hvor den mørke giver en række vitaminer og sygdomsforebyggende egenskaber og den lyse chokolade måske bare nærmere giver lidt ekstra på sidebenene. 

Men chokolade kan for mange nærmest føles lidt som et positivt drug, så hvorfor stoppe der? hvorfor ikke nyde chokoladen direkte i næsen?

ANNONCE
Chokoladeafhængige kan nu få chokolade, man kan sniffe

Well, et nyt produkt kaldet Coco Loko er nemlig kommet på markedet og som navnet antyder, er det en smule Loco over hele linjen.

Produktet er skabt af den Orlando-baserede virksomhed Legal Lean og har nemlig den egenskab, at man kan sniffe en mixtur af ren kakaopulver, guarana, taurin og andre elementer, som indeholder alle de 'bedste' ingredienser fra blandt andet energidrik. 

Konceptet er ment som en naturlig og desuden lovlig måde at få et high på, og skulle eftersigende slå ret hurtigt ind i systemet og give en buzz 30-60 minutter. Beskrivelsen siger, at man skulle blive mere glad i låget, motiveret og desuden godt oppe at køre.

Hardcore chokoladefans er måske klar på at hoppe med på vognen, men hvis du spørger mig, så tror jeg også jeg lige springer over på denne dille - jeg kan ikke helt se idéen i at inhalere en streg Nesquik!

ANNONCE
Chokoladeafhængige kan nu få chokolade, man kan sniffe
Del

Seneste nyt

Annonce