Connery

Chattens pædofil

Chat konsulent udnytter de små piger.

Pigerne skal passe på folkene bag de forskellige chat hjemmesider. Man har altid været klar over at man ikke kan vide sig sikker på chatten. Men nu skal du også passe på at skrive til folkene, som styrer chatten på Internettet.
Chattens pædofil
Rudy Frederiksen, som var chat konsulent, blev anholdt for sexmisbrug. Han havde filmet og taget billeder af små piger, mens han havde sex med dem. De forskellige optagelser og billeder er blev sendt videre til andre personer.
 
Rudy blev anholdt på en parkeringsplads nord for Herning, hvor han selv aftalte med politiet at komme. Der var ingen problemer med anholdelsen. Han valgte frivilligt at følge med politiet. Han er nu til afhøring på politistationen i Herning.

Han vil blive sigtet efter paragraf 230 0g 235, som er at have taget utugtige billeder og optagelser, samt misbrug af hans stilling som chat konsulent. Der er ikke blevet sagt at han har tilstået endnu. Strafferammen er 2 år. Men i særlige tilfælde 6 år.

Efter min mening burde det være 50 år i et hul med rotter. Han afslørede sig selv i programmet operation X, hvor han fortalte om hans forfærdelige optagelser og billeder af piger, mens han havde sex med dem.
 
Regeringen burde virkelig overveje at få strafferammen sat op. Man ser flere og flere forfærdelige forbrydelser rundt omkring i landet. Vi kan f eks tage Tønder sagen, som alle kender. 

Det er utroligt at piger ikke kan føle sig sikker på en chat og ude i virkeligheden. Menneskeheden skal virkelig til at åbne øjnene, og kigge rundt og se hvor vi er på vej hen.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce