Connery

Charlie Murphy and friends

Stand-Up 20.okt @ IMPERIAL Charlie Murphy.. Er det ikke Eddie Murphys bror? Jo.. Er det ikke også ham fra Chappelle's show? Jo, igen.

Efter at have stået i skyggen af sin lillebror det meste af sit liv, trådte Charlie Murphy for alvor igennem i 2004 gennem Comedy Centrals Emmy nominerede og mest sælgende tv-serie "Chappelle's Show".
Charlie Murphy and friends
Efterfulgt af en række udsolgte stand-up tournéer i USA baner han nu vejen forbi Danmark i et live og eksklusivt show i nordens største biografsal, Imperial.

Før Chappelle's Show i 2004 arbejde Charlie Murphy som karate-træner i hjembyen New York. Showet overgik både "Friends", "Sex and the City" og "The Simpsons" til at blive den mest sælgende TV-Titel på dvd. Siden da er han blevet noget af en kult-figur i USA og karrieren har taget fart og vendt hans liv 180 grader med film-roller, live stand-up og han har endda kastet sig ud i et musik-projekt. "Det tog sin tid.. Men nu er jeg her, og nu går det stærkt."

Komikeren og skuespilleren, Charlie Murphy, er heller ikke en ukendt herre i film-industrien. Han har medvirket i over 30 film og er bedst kendt fra sine roller i; CB4, Harlem Nights, Roll Bounce, Night at the Museum, Norbit, A Perfect Holiday og den opkommende film Beverly Hills Cop 4, med broderen Eddie Murphy.

"Charlie Murphy & Friends" kan opleves i Imperial d. 20. oktober, billetterne til stand-up showet kan købes via www.kino.dk.

 Til Showet kan den opkommende hip-hop/elektro duo E.R.K.A.N & Hakim også opleves. 

Fakta-Box:

  • Siden Charlie Murphys schetches "Charlie Murphys true Hollywood stories" om Rick James og Prince blev en del af Chappelle's Show steg seer-tallet drastisk og showet vandt ros blandt kritikkerne.
  • Charlie Murphy har arbejdet i film-industrien i 17 år, og samarbejdet med bl.a Denzel Washington, Halle Berry, Samuel L.Jackson, Chris Rock, Jamie Foxx og Steven Spielberg
  • Charlie Murphy ligger også stemme til spillet Grand Theft Auto - San Andreas
  • Er listet under "Hottest People to Watch" i Hollywood
  • Charlie Murphy gæster Danmark for første gang i Imperial, som er Skandinaviens største biograf og rummer 1100 siddepladser
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce