Connery

Charles Sobhraj -The Bikini Killer

Portræt af en karismatisk seriemorder.

Manipulerende, psykopatisk, særdeles intelligent og totalt samvittighedsfjern. Sådan kunne en karakteristik af den karismatiske seriemorder med mindst 12 mord på samvittigheden, Charles Sobhraj, se ud. Sobhraj er en nulevende berømt, fransk massemorder med vietnamesisk oprindelse. Han brændte de fleste af sine ofre, som oftest var kvinder iført bikini. En beskrivelse af en unik massemorder følger i denne artikel.
ANNONCE
Charles Sobhraj -The Bikini Killer
'The Serpent', 'The Bikini Killer' eller bare Charles Sobhraj er født d. 6. april 1944 i den vietnamesiske by Saigon - opvokset skiftevis i Frankrig og Indokina. Ligesom et rovdyr lokker sit bytte i en fælde, lokkede denne for turister tilsyneladende oprigtige personlighed sine ofre i fordærv.

I 70erne var Østen et stadigt mere populært rejsemål for vesterlændinge, blandt andet på grund af buddhismen, og det var via dette fænomen, han udvalgte sine ofre.

Sobhraj agerede dengang som en mystisk medicinmand netop i Asien. Han var over for disse mennesker hjælpsom og godhjertet, men under, hvad der senere skulle vise sig at være en falsk facade, gemte der sig en umættelig morder.
ANNONCE
Charles Sobhraj -The Bikini Killer
Kvinder var især fascineret af Sobhrajs karismatiske og tillokkende personlighed (heraf tilnavnet The Serpent - Slangen), og flere blev ligefrem følgesvende af ham, inden han sammen med sin ligeså kriminelle partner, indiske Ajay Chowdhury, myrdere sit første, i hvert fald kendte, offer.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce