Connery

Celebrity love-match

Se hvilken kendt du passer sammen med, og hvilke du absolut ikke gør. Ganske pålideligt.

Blandt alt det crap, der florere på nettet, har jeg nu fundet en side, der uden dikkedarer er fuldt ud pålidelig og stensikker. Alt du skal gøre er at indtaste din fødselsdag samt fødselsår, så kan du finde ud af, hvilken stjerne du passer perfekt med, og derfor kan forfølge og prøve at komme i kontakt med.

Jeg prøvede en masse forskellige kendte, for at finde min soulmate. Her er resultatet:
ANNONCE
Celebrity love-match
Undertegnede passer 82% med Beyonce Knowles.

Jack Nicholson 79%

Margaret Thatcher 76%

Cameron Diaz 36%

Jenna Jameson 69%

Ray Romano 72%

James Belushi 66%

Dronning Margrethe 56%

Pamela Anderson 62%

Rabecca Romijn-Stamos 52%

Men det er ikke alle, der er lige positive. Fx en lækker kost som Adriana Lima. Jeg skrev dataene ind, og det tegnede godt: 99% physical, 90% emotional, men så kom det, BAM; 4% intellectual. Alt i alt 65%. Så tænker jeg bare, hvem er det de regner med ikke har noget at snakke om i forholdet. For det sidste er pænt skidt. Men hva, når alt det andet topper, hvorfor så snakke, det er spild af tid.

Så var der Michael Jordan 79%

Whigfield (hende den gamle danske popstjerne, hvis i skulle have svedt hende ud) 52%

Carmen Electra 80%

Britney Spears 46%

Eller en sød tøs som Salma Hayek. Her siger den 85% physical, 0% emotional (skidt) og 95% intellectual. Alt i alt: 60%. Det passer ikke helt for jeg har da masser af følelser for hende, ligesom alle andre drengerøve.

Men også Prinsesse Madeleine 62%

Ricky Lake 78%

Michael Jackson 82%

Sandra Bullock 83%

Når man så finder sin udkårne, kan man sende en mail fra siden til alle sine venner, hvor man kan vise dem, at man passer perfekt med Michael Jackson. Jeg tror bare jeg springer over. Sådan endte det heldigvis ikke ud. Den sprøde Bullock sneg sig lige op forbi Michael. Ellers ville jeg da få store problemer ved at skulle snige mig ind til min udkårne i fængslet.

Men hvad fandt jeg så lige inden artiklen blev færdigskrevet; View your best matches, og hvem skuer mit øje på toppen af listen, numero uno, den rige Paris Hilton med 99%, så det ser absolut godt ud for min økonomi i fremtiden. Derfor er jeg i dette øjeblik på vej til staterne for at møde min Paris.

Efter et let kig derinde, vil jeg skyde på der er mange hundreder stjerner man kan prøve at parre sig selv sammen med. Så der skulle vare en god chance for at finde sin fremtidige fantasipartner. For du er jo helt sikker på at få hende/ham.

Tjek celebmatch.com for din lovematch. Den mest pålidelige side på nettet.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce