Connery

Celebrations-blandingen er blevet opgraderet med nye varianter

Milky Way Crispy Rolls og Maltesers

Normalt er jeg absolut ikke fortaler for miniature-slik, og slet ikke i chokolade-versionen, men der sker et eller andet mentalt op til juletid, der på en eller anden måde gør mini-udgaverne til legitime gangbare varianter. Måske er det fordi de små varianter, bare passer bedre ned i dåsen med kedelige hjemmerullede havregrynskugler, vingummi-konfekt, pebernødder og cognacbønner? Det må være nogenlunde sådan det forholder sig. 

Derfor fik det også min sukkerpuls helt op at banke, da jeg så på et engelsk site, at variantmikset i "Celebrations"-mikset fra Mars er blevet opgraderet med Milky Way Crispy Rolls. Men som det så oftest er med den slags nyheder, er det jo næppe sikkert, at det også er tilfældet hjemme i lille Danmark. 

Hypet på nyheden, tog jeg derfor ned i det lokale supermarked, for at indse at træerne ikke vokser ind i himlen, og at Crispy Rolls formentlig ikke var vokset ind i de danske pakker. Men jeg blev glædeligt overrasket: Celebrations har også fået Crispy Rolls i de danske pakker!

Celebrations-blandingen er blevet opgraderet med nye varianter

Celebrations-mikset er nu - næsten - blevet et all-star miks af de bedste chokoladebarer, på undtagelse af Dove chokolade, som jeg kun kender fra pågældende mix. Så nu mangler der bare lige en ting, inden jeg skovler alle chokoladerne igennem på alt for kort tid. En rangliste:

1. Milky Way Crispy Rolls

2. Maltesers teasers

3. Snickers

4. Twix

5. Mars

6. Dove Caramel

7. Dove

8. Bounty (hader hader hader)

Hvilken er din favorit? Stem i boksen herunder:

Del

Seneste nyt