Connery

Celcius

Ny klub i hjertet af København...

Det var med stor forventning, vi satte kursen mod Københavns eftersigende nye 'in' sted.
Stedet hvor damer skulle være i overflod, hvor indretningen skulle være fabelagtigt, og hvor de smarte piger og de dyre drenge skulle findes.
Celcius
Vi kom ind af døren. Super fed lounge/house musik, flot indretning, dejlig plads i garderoben og fine toiletforhold.. Det tegnede lyst.

Celcius er bygget op med lyst møblement, god plads og meget intim stemning blandt dansegulv og resten af klubben. Den intime stemning gør, at hele klubben bevæger sig i impulser til musikken, og man føler sig som en del af noget større uden at have forladt København.

Baren
Vi gik i baren. Fed opbygning og god plads, men langsom betjening - og hvad var nu det ? Var der ingen Havanna club, ingen Bacardi, ingen ordentlig rom?

Vi forsøgte at købe os en flaske sprut, for at fyre ekstra op under de drinks. vi havde hældt ned hjemmefra. I den ene bar kunne det ikke lade sig gøre at opdrive en mørk rom og det eneste vi kunne købe i den anden bar var Cruzan - dén flaske kostede 900 kr. Jeg forhørte mig hurtigt, om det så var flagskibet af Cruzan rom, nemlig Single Barrel Estate (så kunne det næsten accepteres) - Bartenderen måtte skuffe og give beskeden om, at det kun var de nye Cruzan typer de førte (altså tropical - som i hvilken som helst brandert smager af lort), han kunne dog oplyse, at han havde en mørk 2 års Cruzan rom. Vi takkede nej og endte med fadøl.

Cruzan er, og har aldrig, og bliver aldrig min favorit - det mærke laver kun en ting, og det er dårlige kopier af alle andre sprutmærker! Det skulle man i hvert fald tro, når man har smagt skidtet. Det mærke er på min liste over mærker jeg kun drikker, hvis jeg nogensinde ikke kan få andet. Jeg taler om den dag, hvor jeg sidder i en skihytte ude midt i ødemarken, hvor det er umuligt at gå til nærmeste skisportssted for at hente noget ordentlig sprøjt. Den dag hvor... Ja du har vel fået ideen!?

Man bør nok komme tidligere end undertegnede (01.45) for ellers kan klubben virke meget utilnærmelig. Når festen er i gang, fester hele klubben, og er du ikke kommet med fra start, er du sat af toget. Leder du efter nem kontakt til andre mennesker, er det her ikke stedet for dig! Leder du efter fed musik og loungestemning så kig forbi og medbring et par af gutterne.

Brand og alarm
Du bør vælge at komme en dag, hvor brandalarmen ikke går i gang - eller for den sags skyld, undlade at komme en dag, hvor der kommer en rigtig brand! 

Imens Connery crewet var på stedet gik brandalarmen, og DJ'en sagde i mikrofonen, at alle skulle forlade stedet - han glemte bare én ting, nemlig at holde musikken slukket, så folk vidste det var alvor. Jeg tør ikke tænke på, hvad der kunne være sket, hvis der var rigtig brand, for jeg kom personligt først ud fra stedet EFTER brandvæsnet var dukket op, heldigvis til en falsk alarm. Celcius:"brug et par kroner på at uddanne jeres personale i effektiv rydning af diskoteket i tilfælde af rigtig brand i fremtiden!"
ANNONCE
Celcius
Umiddelbar vurderingen af stedet:
- Fed musik
- Fed indretning
- Gode toiletforhold
- Dårlige sprutmærker
- Langsomme bartendere

Generel info:

Prisniveau: Over middel
Indgang: Alle er velkommen. Indgangen koster 100 kr.
Åbent: 23-05
Adresse: Rådhuspladsen 16, 1 sal, 1550 København V
Aldersgruppe: Vi skyder på 21+(men meget blandet!)

Tjek galleriet!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce