Connery

CD Projekt Red har fået stjålet kildekoder til Cyberpunk og The Witcher 3 i omfattende ransom-hack

Det polske spilfirma oplever mere modvind

Det er ikke let at være det polske spilfirma CD Projekt Red for tiden. Men det er heller ikke let at være en af de fans med store knuste drømme over udgivelsen af deres spil Cyberpunk 2077.

CD Projekt Red har mildest talt ikke haft det let på det seneste. Den problematiske lancering med Cyberpunk 2077, har skabt en del problemer - og det er ikke kun forårsaget af udefrakommende kræfter. Spillet har været så plaget af fejl og mangler at PlayStation valgte at fjerne spillet fra deres online butik, og mange forventningsfulde fans, står som vrede spørgsmålstegn over et, på flere punkter, ufærdigt produkt. 

Men nu hænger endnu mørk sky over virksomheden.

Virksomheden offentliggjorde den 9. februar, at de har været udsat for et hackerangreb. 

Hackere har tilgået virksomhedens interne systemer, og hævder at være i besiddelse af et væld af følsomme dokumenter og filer. Det fremgår af et notat som hackeren har efterladt, hvori de samtidig truer virksomheden til at "indgå en aftale". 

ANNONCE
Fra CD Projekt Red på Twitter - CD Projekt Red har fået stjålet kildekoder til Cyberpunk og The Witcher 3 i omfattende ransom-hack Fra CD Projekt Red på Twitter

Hackerne menes at være i besiddelse af kildekoder til spillene Cyberpunk 2077, The Witcher 3, Gwent og en ikke-udgivet version af The Witcher 3. Derudover skulle de også være i besiddelse af dokumenter fra deres regnskab, administration, HR-afdeligner, inestor-relationer og så videre. 

Hackerne truer med at frigive alle filerne forskellige steder online og til diverse journalister i spilbranchen. 

ANNONCE
Fra CD Projekt Red på Twitter - CD Projekt Red har fået stjålet kildekoder til Cyberpunk og The Witcher 3 i omfattende ransom-hack Fra CD Projekt Red på Twitter

CD Projekt Red har valgt at offentliggøre hackernes trusselsbrev, sammen med en offentlig udtalelse omkring situationen. 

Her fortæller virksomheden, at de hverken vil ligge under for kravene eller forhandle med vedkommende. 

Tunge tider for CD Projekt Red - og det ser ikke ud til at blive lettere lige foreløbig. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt