Connery

Catch .44

Ude på Blu-Ray og DVD nu

1 ud af 6 stjerner
Nordisk Film - Catch .44 Nordisk Film
De tre veninder Tes (Malin Akerman), Kara (Nikki Reed) og Dawn (Deborah Ann Woll) har, af gangsterchefen Mel (Bruce Willis), fået til opgave at stoppe konkurrentens narkohandel, der finder sted i en snusket café. Jobbet lyder simplet nok, men alt går galt for de tre kvinder, der pludseligt finder sig selv mit i en dødelig ildkamp.

Det viser sig nemlig, at ingen er hvem de udgiver sig for at være, og at alle de implicerede i virkeligheden er hyret af Mel selv, for at udrydde hinanden. Det hele ender i en drabelig kamp for overlevelse og et voldsomt blodbad uden lige.
ANNONCE
Nordisk Film - Catch .44 Nordisk Film
På overfladen virker Catch .44 som en fed film. Da jeg så DVD coveret tænkte jeg; ”Bruce Willis, Forest Whitaker og Malin Akerman i en fed action film. Kan det blive bedre?” Desværre var svaret; Ja... Det kunne faktisk ikke blive meget værre…
Filmen starter ganske udemærket. Instruktøren Aaron Harvey har tydeligvis kigget Quentin Tarantino over skulderen og prøvet at lave en Grindhouse-agtig film, hvilket der bestemt ikke er noget galt i, hvis han bare vidste hvad han lavede. Men hurtigt står det klart, at Harvey kun har luret Tarantinos æstetik og ikke mesterens skarpe dialoger, interessante karakterer eller sans for historie fortælling. Catch .44 er nemlig en MEGET rodet affære og for hver scene bliver det bare værre og værre. Harvey prøver at fortælle sin historie med så mange twists og overspringshandlinger, at man hurtigt mister overblikket og interessen.
ANNONCE
Nordisk Film - Catch .44 Nordisk Film
Hvordan store navne som Willis og Whitaker er blevet tiltrukket af sådan noget bras, er en gåde. Måske har manuskriptet fungeret bedre end det endelige resultat, men faktum er, at Catch .44 er en skamplet på samtlige involveredes CV’er, og nok aldrig skulle være blevet til i første omgang.

Der er dog et minimalt lyspunkt at finde i et par scener. Forest Whitaker spiller fremragende og hans karakter er faktisk, til at starte med, rigtig interessant, men også dét får Aaron Havey ødelagt i filmens katastrofale klimaks. Der kan ikke siges nok dårligt om denne film, men jeg tror jeg har sagt nok nu. Hold jer langt væk fra denne film!
ANNONCE
Drengerøvsfaktor: 70%
 
Teknisk information:
Original titel: Catch .44
USA, 2011
Instruktør: Aaron Harvey
Medv.: Bruce Willis, Forest Whitaker, Malin Akerman, Brad Dourif, Nikki Reed, Kevin Beard og Amanda Bosley
Genre: Action/Drama/Western
Billedformat: 2.35:1
Lyd: Dolby Digital 5.1/DTS- HD MA
Længde: 93 min
Premiere dato: 1. maj 2012
Video Distributør: Nordisk Film
ANNONCE
Del

Seneste nyt