Connery

Casper Christensen laver ny tv-serie i Norge

Casper erobrer Norge

Casper Christensen virker til at være en mand, der aldrig lægger sig ned, for at slappe af. 

Ovenpå genoptagelsen og den ganske fine succes med Klovn, har han nemlig allerede gang i et nyt projekt. 

Sådan lyder det i hvert fald fra Viaplay, der i dag kan annoncere, at Casper er ved at lave en ny mockumentary-serie for dem. I Norge. 

ANNONCE
NENT - Casper Christensen laver ny tv-serie i Norge NENT

Serien handler om Caspers forsøg på at opnå berømmelse udenfor det danske kongerige, efter at danskerne efterhånden er blevet godt trætte af at høre om komikerens mange eskapader og skandaler. Ifølge Casper selv er serien ikke en ny "Klovn", men har sin egen fortælling, hvor det er lykkedes at få mange norske berømtheder med på Caspers eventyr i nabolandet.
 
"Det bliver langt vildere, mere dokumentarisk, og i modsætning til Klovn, hvor hver episode er en historie, kommer historien til at strække sig over hele sæsonen," siger Casper Christensen. 
Det er første gang Casper er på optagelser i Norge, og komikeren sender stor ros i nordmændenes retning.
 
"Det har været enormt sjovt at indspille en serie i Norge. Grundlæggende er der ikke den store forskel på at indspille i Danmark og i Norge, men jeg er blevet mødt af en kæmpe imødekommenhed og stor velvilje fra de norske gæsteskuespillere, som jeg ikke har oplevet før. Det er jeg enormt taknemmelig for," siger Casper Christensen. 

Optagelserne blev afsluttet i november og serien forventes at få premiere senere i 2019. Blandt de øvrige skuespillere, der er med i serien, er der fra nordmændenes side et velkendt persongalleri, som består af både verdensmestre, etablerede skuespillere og profilerede forretningsmænd på castlisten.

Serien er skrevet af Casper Christensen og produceret af The Bunch og Kasper Colding for Viaplay og TV3. Casper Erobrer Norge kommer til at bestå af otte episoder á 22 minutter. Serien forventes at få premiere på TV3 og Viaplay i 2019.

ANNONCE
Del

Seneste nyt