Connery

Cartier Pasha vender tilbage

Et kult-ur fra 80'erne er tilbage

Pasha de Cartier. Det runde, elegante ur blev introduceret af Cartier tilbage i 1985. 

Først et mandeur, der takket være 80'ernes progressive tilgang til mode og Pasha-urets meget elegante facon, ganske hurtigt også blev båret af kvinder. Et ur med en åbenlys unisex appeal. 

ANNONCE
Pasha de Cartier - Cartier Pasha vender tilbage Pasha de Cartier

Siden da har det været et unikt ur, der har været eftertragtet blandt både samlere og modefolk - og i 2020 genintroduceres det påny, i to primære modeller, der tilgodeser begge køns tiltrækning af uret, med en model i 35mm og den anden i 41mm. 

Ambitionerne fra Cartier er skyhøje, og det runde ur, der totalt opsluger den lille firkantede tællemarkør i urskiven, er let at kende. 

ANNONCE
Cartier Pasha vender tilbage

Kronen på uret er, akkurat som den originale model, udstyret med en blå ædelsten, der igen er dækket af en urkrone-beskytter. 

Cartier giver denne gang ekstra opmærksomhed til teknikken, der med en bagkasse i klart safirglas giver frit udsyn til det schweiziske 1847 MC automatic calibre urværk. 

Selvom elegant er et nøgleord der passer godt på det pæne ur, gemmer det også på styrke. Urværket er effektivt resistent overfor magnetisme og takket være konstruktionen og kronebeskytteren, kan Cartier Pasha nemlig modstå et vandtryk på 10 bar - eller godt 100 meter. 

Det automatisk mekaniske ur kommer blandt andet i rustfrit stål, rødguld, 18 karat guld og hvidguld, og alt efter hvor eksklusivt det skal være, kan den indsatte ædelsten i kronen komme i form af en syntestisk blå cabochon eller en 0.36 karat diamant.

Ligeledes er der mulighed for udskiftelige remme og lænker, med de mest typiske materialer værende alligator læder eller rustfri quickswitch stållænke. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt