Connery

Carlsberg Lite

og Tuborg Lite - Connery.dk tester de nye øl!

5 ud af 6 stjerner
Endelig et light produkt, vi kan forstå her på Connery.dk, så vi skulle selvfølgelig være blandt de første til at smage på de nye dråber!
Carlsberg Lite
Lightprodukter er pr. definition skabt af kvinder og andet godtfolk. Derfor smager light produkter også fesent. Light er status symbolet på kedeligt og sært. 'Produkterne er alt for ofte smagsløse, har sære farver og lugter fælt. Det råder Carlsberg Lite og Tuborg Lite dog bod på.

Slankekure og overvægt er kvinders eneste argument imod en god druktur - men drenge, her er undskyldningen! - 'SKAT FOR h... jeg skal nok holde din/vores/min kur, jeg drikker kun LITE, vi ses i morgen tidligt!'
ANNONCE
Carlsberg Lite
Carlsberg Lite
Dåsen ligner til forveksling de almindelige Carlsberg, hvilket gjorde det svært at finde dem i butikken. Man kan øjensynligt ikke se Lite for bare øl. Ved første øjekast ligner det en almindelig Carlsberg, men når man kommer nærmere på prydes dåsen med 'LITE' og '30% færre kalorier' - Alkoholprocenten er på 4,1 altså 0,5% mindre end en normal øl - hvilket på en almindelig hverdags eller weekendaften ikke betyder noget særligt for din brandert!

Dåsen bliver åbnet
Det er fuldstædig den samme lyd, som ved alle andre dåsedrikke. Duften er øl, og smagen... en lidt sødere form for Carlsberg end normalt, men ellers er alt som det plejer.
Efter Carlsberg Lite dåsen er tom, er følelsen af at have drukket et light produkt allerede begyndt at sætte sine spor. Det her er ikke bare øl, det her er godt for dit parforhold, din mave, dit ego og frem for alt din kommende bytur. Det skriger på mere!

Connery.dk siger: Drik Carlsberg LITE for Danmark, dronning og fædreland og drik Carlsberg LITE, hvis du har en hysterisk kæreste eller et par kilo for meget under lårene. Smagen er fin, og vi kan sagtens acceptere en lavere alkoholprocent for en mindre ølvom.
ANNONCE
Carlsberg Lite
Tuborg Lite
Samme forhold gør sig gældende, hvad angår dåse, duft og lyd. Det lyder allerede lidt frækt med de tre ting, men Tuborg Lite leverer desværre en tyndere smag end Carlsberg Lite.

Smagen er fin, men som øl mangler den noget smag. Den glider for let ned, og selv efter at have skyllet efter med svensk postevand, er der ikke nogen mærkbar smagsændring. Tuborg, synes jeg, har ellers normalt en kraftigere smag, hvorimod Carlsberg normalt er meget sød - men i dette tilfælde bliver dommen over Tuborg Lite, at den må henvende sig til piger. Tynd, lettere smagsløs og 1-0 til Carlsberg Lite.

Connery.dk siger: Tuborg er til piger i forsamlingen. Den har samme alkohol og kalorieindhold som Carlsberg Lite, men den mangler smag af øl. Den kan sagtens drikkes, men til enhver tid, vil vi hellere blive set med en Carlsberg Lite i hånden end en Tuborg Lite.

Konklusionen: Carlsberg vinder snævert, men en rigtig drengerøv drikker alt hvad der bliver serveret. Også selvom det er Tuborg Lite-tøseøl. Begge varianter ryger hurtigt ned. Det virker som om der er mindre kulsyre. Smagen er ganske fin for dem begge, så der kan sagtens smides i brændeovnen til en ordentlig brandert. Endda med god samvittighed, når du brager omkring nærmeste fastfood joint på vej hjem!

Hvad siger jeres hjemmetest - fyr en kommentar af herunder!!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce