Connery

Carl Pei annoncerer Nothing Ear (2) earbuds

Nothing opgraderer deres første produkt med hi-res lyd og flere features

Nothing har netop annonceret et nyt produkt, der bygger videre på den stadig unge tech-virksomheds første produkt, de trådløse earbuds Nothing Ear (1). 

I mellemtiden har Nothing både fået lanceret deres første smartphone, og et sæt andre earbuds (Nothing Stick), med at anderledes design og udgangpunkt end den første gang. 

Nothing Ear (2) er navnet på de nye trådløse høretelefoner, der bygger direkte videre på det allerførste. 

Nothings grundlægger Carl Pei introducerede de nye buds i en livestream med tech-youtuberen Marques Brownlee (MKBHD), med en pæn salgstale: Nothing Ear (1) solgte over 600.000 eksemplarer, og med de nye Ear (2) har man taget læringer med, og opbygget et sæt nye buds, med det samme grundlæggende design. 

ANNONCE
Nothing Ear (2) - Carl Pei annoncerer Nothing Ear (2) earbuds Nothing Ear (2)

Der er flere ting der adskiller de nye Ear (2) fra første udgave, den vigtigste feature, er at Nothing med de nye buds understøtter Hi-Res Audio gennem Bluetooth LDHC 5.0 teknologien, det tillader, at man kan lytte til musik op til 24bit/192 kHz. 

Ear (2) benytter ligesom forgængeren 11.6mm store drivere, der denne gang skulle levere en bedre lyd med mere klar diskant og dybere bas, takket være et dual-chamber design. 

En anden vigtig funktion, som gør 2'eren den første udgave overlegen, er muligheden for dual-connection - altså eksempelvis at være koblet op på laptop of smartphone samtidig - så man ikke skal til at famle rundt med smartphone eller en ny bluetooth-opkobling, hvis man får et opkald mens man gamer? 

ANNONCE
Nothing Ear (2) - Carl Pei annoncerer Nothing Ear (2) earbuds Nothing Ear (2)

Den aktive støjreducering er blevet forbedret, og måler nu også på lyden der slipper igennem ved brugerens øre, for at skabe en mere skræddersyet støjreducering til brugeren. 

Slutteligt er batteritiden blevet løftet til en total spilletid på 36 timer, hvis man tæller opladningsetuiet, og så er de endnu mere modstandsdygtige overfor vand- og støv med en IP54-certificering. Feature-listen tæller også low-lag mode via forbindelse med Nothing Phone, og trådløs opladning.

Vi følger nyheden op med en anmeldelse, så hurtigt som det kan lade sig gøre. 

ANNONCE
Nothing Ear (2) - Carl Pei annoncerer Nothing Ear (2) earbuds Nothing Ear (2)

Pris og tilgængelighed

Nothing Ear (2) lanceres til en vejledende salgspris på 1.199 kroner. 

De forhandles direkte hos Nothing.tech fra 22. marts 2023 - og hvis du hellere vil gå gennem officielle danske forhandlere, kan du slå kløerne i dem fra 28. marts 2023. 

ANNONCE
Nothing Ear (2) livestream
Del

Seneste nyt