Connery

Cardi B og 16 andre kunstnere er netop offentliggjort til Roskilde Festival

Der er ild i Roskildes lineup

Roskilde Festival 2018 har gang i at rulle et imponerende lineup ud. I går gik rapfans amok, da det blev annonceret at Eminem er hovednavn - og for første gang gæster Danmark. Andre hovednavne består af Gorillaz, Bruno Mars, Grime-rapperen Stormzy, og selvfølgelig danske Nephew. Et program der indtil videre går direkte i vores hjerter. 

Nu har festivalen så løftet sløret for endnu en omgang artister, frontet af den billboard-eksplosive Cardi B:

ANNONCE

25-årige Cardi B er den nykronede rap-dronning fra Bronx, New York. Hun har på rekordtid taget turen fra et turbulent liv som bandemedlem og stripper til SoMe-personlighed, reality-tv-stjerne og siden helt op på toppen af de amerikanske hitlister med numre som 'Bodak Yellow' og 'Finesse'. Sidstnævnte i veloplagt selskab med Bruno Mars, der i forvejen er at finde på Roskilde Festivals plakat i år.

Cardi B er den første kvindelige rapper i 19 år, der har nået toppen af den amerikanske hitliste, og den første rapper overhovedet, der har haft hele tre numre på top 10 på én gang. Og det er vel at mærke inden, at hun har haft tid til at udgive debutalbummet, der udkommer senere i 2018.

Det kun 19-årige texanske stjerneskud Khalid med den glødende soul-stemme er med hits som 'Location' og 'Young, Dumb and Broke' fra debutalbummet 'American Teen' også i færd med at lægge verden for sine fødder, mens multiinstrumentalisten St. Vincent netop har ligget i toppen af et hav af årslister med den svimlende avantgarde-pop på hendes femte album 'Masseduction'.

ANNONCE

Her er navnene der er blevet offentliggjort i dag:

Cardi B (US) - onsdag 4. juli
Khalid (US) - torsdag 5. juli
St. Vincent (US) - onsdag 4. juli
Odesza (US) - fredag 6. juli
Alex Vargas (DK)
Boris & Merzbow (JP) - torsdag 5. juli
Cezinando (NO)
Descendents (US) - fredag 6. juli
Heilung (INT) - torsdag 5. juli
Kokoko! (CD) - lørdag 7. juli
Lekhfa (EG) - torsdag 5. juli
The Minds of 99 (DK)
Nathan Fake (UK)
Palm (US)
Preoccupations (CA) - torsdag 5. juli
(Sandy) Alex G (US)
Veto (DK)

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce