Connery

Captain Morgan [Reportage]

Vi tog til søs med Captainen for en aften! Se hvordan det gik.

Connery var velkommen blandt Captianens besætning. - Captain Morgan [Reportage] Connery var velkommen blandt Captianens besætning.
Så drog Connerys Party Crew igen på togt. Denne til øen i det østlige, Amager – nærmere bestemt strandvejsbaren Couloir. Stedet var indtaget var af rom-drikkende piratgæster, som alle var inviteret af Captain Morgan, som selv var mødt op til eventet. (altså ikke den rigtige, for han er jo død engang for længe siden - skål red.)

Humøret var højt, da vi ankom kl. 21. Muligvis første gang i historien, vi er så hurtigt ude af starthullerne. Konsekvensen var instant: der var kun os! Konsekvensen for baren var også instant: Vi gik amok!

At vi ankom allerede kl. 21, betød også vi ikke nåede aftensmaden! Det rådede en flok nachos bod på...
ANNONCE
Nam! Lækkert med Nachos på jobbet! - Captain Morgan [Reportage] Nam! Lækkert med Nachos på jobbet!
Pludselig var der gang i den røde løber. Den kære Lisa Lents og sukkertøsen Kat ankom og også Mai Manniche vovede sig ind i Pirathulen. På dette tidspunkt havde vi dog allerede nedkæmpet diverse mængder væske og måtte sande, at vores form er bedst, når vi ankommer til crowded dansegulv fremfor at være firstmovers!

Omsider var der et mindre crowd til stede, og kaptajnen skød gang i en konkurrence. Vi skrev os, uden at vide hvad konkurrencen gik ud på, op sammen med to kvindelige gæster... Det var dumt! Note to self: Hold kvinder langt ude af piratkonkurrencer!

Piratkonkurrence

Konkurrencen startede naturligvis med machodisciplin: Tovtrækning!
Den hev vi i land, men blev diskvalificeret af Kaptajnen for at snyde... Det gjorde vi også, men det var jo en piratfest?

Man kunne vinde 15.000 Dollars (eller nøgler i hvert fald)

De andre deltagere kæmpede videre med højt humør og masser af gå-på-mod for, at vinde nøgler til den store Captain’s Island-konkurrence på Facebook, hvor vinderholdet løber af med en tur til kaptajnens ø i det Caribiske Hav.

Her skal de konkurrere mod 13 andre lande om 15.000 amerikanske dollar og Hollywood-stjernen Mena Suvaris hjerte. Derudover vandt aftenens vinderhold en spændende dag hos adventure-centret To Cope, hvor de i bedste Captain Morgan-stil kan udfordre hinanden i forskellige styrkeprøver.
ANNONCE
Her ses aftenens vindere af Captainens pirat-konkurrence! - Captain Morgan [Reportage] Her ses aftenens vindere af Captainens pirat-konkurrence!

Dagen derpå:

Arrangementet var godt, gennemtænkt og vi gav den gas. Det var desværre ramt af nedbør. Det bliver en strandfest en anelse presset af.

En eller anden fyr, som bestemmer noget hos Captain Morgan, har efterfølgende sagt følgende, som beskriver det hele meget godt!

"Festen var en succes, selvom vi havde håbet, at der dukkede flere op. Vejret var desværre slet ikke med os, men de gæster, der var der, så bort fra det og forstod virkelig at feste på bedste Captain Morgan-manér. Det er det vigtigste for os,” siger Channel Marketing Manager Dennis Vester, Diageo, der er ansvarlig for Captain’s Island 2011
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce