Connery

Canon EOS 300D

Canons svar på et luksuskamera til under 10.000 kroner.

Canon, der er blandt de førende inden for fototeknologi, har lanceret et EOS 300D 6,3 megapixel SLR-kamera. Det hidtil letteste og mest kompakte digitale EOS kamera ligger i et prisniveau på omkring kr. 10.000.
Canon EOS 300D
Det vil glæde brugere af analoge EOS kameraer, som overvejer at gå over til brug af digitalkamera, at EOS 300D fungerer upåklageligt med alle Canons EF-objektiver, som der findes mere end 60 af.

En APS-C-størrelsessensor giver kameraet en forlængelsesfaktor på 1,6x mere end 35 mm filmformatet. For at kunne tilbyde købere af EOS 300D et objektiv, der svarer til den 28-90mm zoom brændevidde, er der specialudviklet et nyt EF-S 18-55 f/3,5 - 5,6 objektiv.

Dette objektiv udnytter den kompakte sensor-størrelse, og bruger et "short back focus"-system, som gør at objektivet monteres tættere på sensoren end på tidligere modeller. Dette giver billeder af høj kvalitet ved brug af et objektiv med lav vægt og som er meget kort.

Den 6,3 megapixel store CMOS sensor er stort set identisk med den, der findes i det prisbelønnede EOS 10D kamera. Der kan vælges mellem ISO hastigheder på 100, 200, 400, 800 og 1600, således at man kan vælge den filmhastighed, man har det bedst med.

Fotos kan med EOS 300D printes i høj kvalitet uden brug af computer ved blot at koble EOS 300D op til en fotoprinter med et standard USB kabel. En stor 1,8 tommers LCD display gør det nemt at vælge og gennemse fotos, der skal printes og til at foretage printindstillinger.

Avanceret eksponeringskontrol

EOS 300D er forsynet med et 35 zoners TTL lysmålersystem, som egentlig dækker hele rammen. Der findes tre lysmålerindstillinger (evaluerende, spotmåling og centervægt), som sikrer balanceret eksponering i enhver situation.

Derudover tilbyder EOS 300D såkaldt "Programindstillinger" såsom Nat Portræt, Sport, Næroptagelse, Landskab, Portræt og Flash FRA. En indbygget automatisk flash skyder op næsten 90 mm over den optiske akse for at begrænse risikoen for røde øjne og for at give bedre flash-fotos.

EOS 300D kan levere fremragende resultater under stort set alle forhold. Kameraet har en lukkerskala på 1/4000 - 30 sekunder, bulb og højhastigheds x-sync på 1/200s. Samtidig optagelse til både RAW og JPEG (middel/fin) formater er mulig, mens 2GB og højere CompactFlash kort, type I og II, understøttes.

Tilbehør:

 • Batteripakke

 • Batterilader

 • USB-kabel

 • Videokabel

 • Bred, broderet halsbærerem.

  Køb af EOS 300D giver køberen adgang til medlemskab af CANON iMAGE GATEWAY webportalen med mulighed for at uploade 100 MB fotos til brugerens eget online fotoalbum.

  Der leveres endvidere en software-pakke med forskelligt Canon software, bl.a. PhotoStitch til fletning panoramafotos.

  Connery.dk giver kameraet:
ANNONCE
Canon EOS 300D
Karakteren gives ikke ud fra et prismæssigt synspunkt, men ud fra hvad kameraet rent faktisk kan præstere!
Del

Seneste nyt

Annonce