Connery

Candela C8 T-Top

Her er din nye elektrisk-flyvende båd fra Sverige

Du kender det - du sejler langs kysten ved Mykonos i Grækenland i din båd til 2,4 millioner kroner. Du har vind i håret, et glas vin i hånden, og et smil på læben. Lige indtil du bliver solskoldet, pisseirriteret over hvor meget din båd larmer, og din bådmotor går i stå. 

Men frygt ikke, for det svenske Marinetech firma Candela, har nemlig lanceret en ny version af deres Candela C-8. Den hedder Candela C-8 T-TOP, og det ekstra fede ved den er, at den er udstyret med et tag.

ANNONCE
Candela C8 T-top - Candela C8 T-Top Candela C8 T-top

Candela C-8 T-TOP  er endda også elektrisk. Ved at bruge hydrofoil teknologi, gør Candela det muligt at få en imponerende rækkevidde på 50 sømil, og så sejler den ikke, den "flyver". Nå ja - og opladningen klares på to timer!

 Aerodynamik er, ligesom i elektriske biler, en meget vigtig faktor for at gøre elektriske fartøjer så effektive som muligt. Derfor sejler Candela C-8 T-TOP på 2 "vinger", som er nede i vandet, mens båden er over vandet. Udover at det er effektivt og ret blæret, betyder den elektriske motor også at der ikke er så mange bevægelige dele der kan gå i stykker, olie der skal skiftes, eller andre ubehagelige overraskelser, som traditionelle brændstofs båd-motorer kan give. Derudover er der ingen irriterende støj fra motoren.

ANNONCE
Candela C8 T-top - Candela C8 T-Top Candela C8 T-top

Candela C-Top er 8,5 meter lang, og har plads til at en lille familie med 2 voksne og 2 børn kan overnatte i kabinen. Selve skroget på båden er lavet i 100% kulfiber.

Så måske du skulle overveje at smide dine 2,4 millioner kroner efter en Candela C-8 T-TOP i stedet for din gamle brændstofsluger.

ANNONCE
Candela C-8
Del

Seneste nyt

Annonce