Connery

Call of Duty Warzone slår populære battle-royale spil af pinden med nye rekorder

Warzone slår PUBG og Apex Legends

Da Call of Duty lancerede deres nye free-to-play battle royale spil Warzone, lige inden corona-lockdown for alvor begyndte at manifestere sig i vesten, var der nok ingen der havde gættet på, at det ville blive massiv en succes. 

Men spillet har bevist sit værd. Efter selv at have brugt adskillige timer i spillet, vil jeg påstå, at det er præcis det spil, der kan vippe de gamere, der tidligere ikke var overbeviste om battle royale shooters med på vognen. Spillet balancerer rigtigt flot mellem realisme og arkade, og er mere fast-paced en eksempelvis PUBG og slet ikke så fjollet som Fortnite, og det er vigtigt. 

Warzone har nu slået rekorden for det hurtigst voksende ikke-mobil spil nogensinde, der sidste år blev sat af Apex Legends. 

Efter en uge på markedet, har spillet nu trukket intet mindre end 30 millioner downloads, og fortsætter det stimen, slår det også Fortnite og PlayerUnknowns Battelgrounds af pinden. I sin kategori. 

ANNONCE

Fortnite nåede 50 millioner spillere inden det også gik på mobilen, og har nu 300 millioner på databasen - efter inklusionen af mobil-gaming. PUBG nåede også 50 millioner på konsol og PC, men er sidenhen steget til 600 millioner downloads, inklusive mobil. 

Call of Duty har et par ting, der giver dem en fordel: 

  • Det er allerede et af verdens mest solgte spilfranchises gennem mere end 12 år. 
  • Warzone er bygget som en free-to-play mode, der bygger ovenpå det i forvejen ekstremt populære Modern Warfare 2019, hvilket gør det lettere at trække premium-gamere med ind i kampen - og kombinationen af free-to-play og crossplay trækker den videre. 
  • Slutteligt, er spillet udkommet på det helt rigtige tidspunkt - millionvis af gamere er nemlig opfordret til at blive hjemme - på verdensplan, på grund af COVID-19 pandemien, og det giver en hel naturlig fordel, for et gratis onlinespil, der er tilgængelig over platforme man typisk gamer på fra hjemmet. 
ANNONCE

Call of Duty: Warzone udkom den 10. marts 2020, og gratis tilgængeligt for alle, på tværs af PC, Xbox One og PlayStation 4. 

Warzone trailer
Del

Seneste nyt

Annonce