Connery

Call of Duty: Modern Warfare III genopliver kontroversiel terror-mission i ny gameplaytrailer

'No Russian' vender tilbage til det populære skydespil

Call of Duty er på vej tilbage med en tredje omgang, af genfortolkningen af spilfranchisets populære Modern Warfare-fortælling. Mens de nye runder af Modern Warfare har taget afstikkere fra originalerne, særligt med det første spil, der virkelig forsøgte at undgå at puste til dengang aktuelle konflikter, ser det kommende ud til at dykke ned i betændt territorie. 

Den nye gameplay-trailer til Modern WEarfare III sætter endnu en gang sejlene med imponerende grafik, et gensyn med Captain Price - og alt hvad der ellers skal være. 

Og så teaser den også en kontroversiel mission fra det originale Modern Warfare II. 

I Call of Duty Modern Warfare 2, fra 2009, var 'No Russian' en ret stor ting, fordi det satte spillere i rollen som en undercover CIA-agent, der deltager i en terroristangreb på en russisk lufthavn. Missionen fik spillere til at reflektere over moralske valg og krigens brutalitet, men skabte også stor kontrovers, da nogle mente, at det gik for langt i sin fremstilling af vold.

ANNONCE
No Russian-missionen i Modern Warfare 2 Remastered (2020)

'No Russian'-missionen blev så kontroversiel, at det førte til debatter om videospilvold, censur og spiludvikleres etiske ansvar. Nogle lande, såsom Rusland, fjernede eller censurerede missionen fra deres lokale versioner af spillet.

Med genindførelsen af denne mission i Modern Warfare III vækker udviklerne ikke kun minder om en af de mest omdiskuterede sekvenser i spilhistorien, men fremhæver også seriens villighed til at tage fat på komplekse og følsomme emner. 

Den nye trailer antyder, at missionen vil være en del af spillets historie, måske med en ny vinkel eller fortolkning, men præcise detaljer er endnu ikke afsløret.

Vi venter i spænding, på at se hvordan den kontroversielle mission vil blive håndteret i den moderne genoplivning, og om den vil føre til lignende debatter som i 2009. Udviklerne har utvivlsomt en udfordring foran sig med at balancere den delikate linje mellem autentisk fremstilling og potentielt stødende indhold.

ANNONCE
Modern Warfare III 2023-gameplay reveal

Den nye trailer har allerede fået meget opmærksomhed og både ros og kritik fra spillere og industrieksperter. Nogle applauderer spillets mod til at genoptage en så kontroversiel historie, mens andre udtrykker bekymring for mulige negative reaktioner. Uanset hvad, ser Modern Warfare III ud til at fortsætte traditionen med at udfordre grænserne, for hvad man kan præsentere i et mainstream blockbuster-spil, der er nogenlunde forankret i virkeligheden.

Modern Warfare III er under udvikling hos Sledgehammer Games of Infinity Ward og udgives af Activision. Spillet udkommer den 10. november 2023.

ANNONCE
Del

Seneste nyt