Connery

Call of duty, Modern Warfare 2

$550 millioner, så mange penge har salget af Call of Duty: Modern Warfare 2, indtjent 5 dage efter release, og dermed vinder spillet prisen, for verdens største underholdningsudgivelse nogensinde.

6 ud af 6 stjerner
Call of duty, Modern Warfare 2

Call of Duty: Modern Warfare 2 er det andet spil i rækken. Her får man lov at give den fuld hammer med højteknologiske  våben og køretøjer.

Call of duty-spillene er kendt for at være rigtig populære spil, som handlede om 2. Verdenskrig; Men Infinity Ward, som står bag spillet, må siges også at have haft stor succes med at lave spil, som omhandler den moderne krig.

Som så mange andre FPS ( first person shooter ) spil indeholder COD MW2 en single player og en multiplayer del. Derudover kan man vælge at spille Co-Op, og der er allerede nogle få mods ude, som man kan downloade.

ANNONCE
Call of duty, Modern Warfare 2

Single player-delen er relativt hurtigt overstået. Man bliver fra start til slut suget ind i den intense og virkelig gode handling. Derfor vil man hurtigt over til multiplayer delen, hvis man da ikke kastede sig ud i den fra start.

Det er efter min mening i Mulitplayer delen, at man virkelig vil finde den største underholdning i spillet.

Ligesom COD: Modern Warfare 1 indeholder spillet et rang system. Jo mere du spiller, jo højere rang får du. Efterhånden som du får højere rang, låses op for nye våben og evner, som kan sammensættes til lige præcis den type soldat, du bedst kan lide at spille.


Spillet minder på mange punkter om sin forgænger  COD: Modern Warfare 1, men det er ikke negativt.

Infinity Ward tager nemlig alt det gode med over i 2’eren, og har fået tilføjet en masse nye lækre detaljer. Der er blandt andet tilføjet en masse nye våben, køretøjer, og selvfølgelig en masse nye baner.

ANNONCE
Call of duty, Modern Warfare 2

COD: Modern Warfare 2 er veludført på alle områder. Alt lige fra grafikken, stemningen og gameplayet er i verdensklasse! Er du er fan af 1’eren, er 2'eren et must have.

Kender du slet ikke til spillet, er det simpelthen bare med at få det indenfor døren!

Spillet fås til: PC, Playstation 3 & Xbox360.

ANNONCE
I samarbejde med

Spilanmeldelsen bliver leveret i samarbejde med Gamescribe.dk. Med Gamescribe.dk kan du leje dine spil billigt på nettet. Du beholder spillet, til du er færdig med at spille. Derefter sender du spillet portofrit tilbage. Når Gamescribe.dk modtager spillet retur, sender de dig et nyt.

Det er en nem måde, at prøve mange forskellige spil, uden at investere for mange penge i dem selv. Der er desuden ingen bøder og gebyrer. Læs mere om Gamescribe.dk og oprettelse her

Bemærk: 

Anmeldelsens karakter er ikke nødvendigvis Gamescribe.dk's vurdering af spillet. Karakteren gives 100% uafhængigt af samarbejdet.

ANNONCE
Del

Seneste nyt