Connery

Call of Duty løfter sløret for Modern Warfare multiplayer

Call of Duty: "Den mest omsluttende multiplayer-oplevelse til dato"

Årets Call of Duty byder på et reboot af Modern Warfare, og modsat sidste år, får vi denne gang en fuldstøbt single-player campaign - men hvad så med multiplayeren?

Ved første kig, ser det ud til, at spillet vender tilbage til de klassiske shooter-discipliner, og i første omgang omgår Battle Royale. (Men det kan selvfølgelig stadig snige sig ind). 

Det kommende spil tilbyder uden sammenligning de fleste våben-muligheder i et Call of Duty spil nogensinde, og det er godt nyt. 

Af forskellige gamemodes, kan der blandt andet nævnes nye 2 vs 2 gunfights, det traditionelle 6 vs 6 multiplayer, 20 vs 20 firefughts, og et nyt gamemode, der hedder Ground War, som bringer Modern Warfare til et sted, hvor 100-vis af spillere kan kæmpe på samme tid (Lugter lidt af Battle Royale?). 

Som et ekstra plus, bliver der denne gang implementeret en ny grafik-motor, der tager spillet til nye højder . det kommende spil kommer til at understøtte 4K HDR, og på PC; DirectX Raytracing. Samtidig er lydsiden også opgraderet til Dolby ATMOS support. 

Det kommende Call of Duty kommer også til at understøtte crossplay, noget som spillere allerede kan teste ud i den kommende Beta-lancering i september måned. 

Spillet lanceres den 25. oktober 2019. 

ANNONCE
Call of Duty: Modern Warfare Multiplayer reveal
Del

Seneste nyt

Annonce